فراوری سالانه گندم کشور از 4 میلیون تن به 6.13 میلیون تن رسیده است
به گزارش جعبه مهر، به گزارش خبرنگاران، انوشیروان محسنی بندپی یکشنبه در مراسم تجلیل از 47 کشاورز نمونه برتر استان تهران در ری طی سخنانی گفت: شاخص امید به زندگی بر اساس آمارهای بین المللی در دوره قبل از پیروزی انقلاب در حدود 57 سال و میزان مرگ و میر نوزادان زیر یک سال، 111 نوزاد در هر هزار نفر بوده است. پس از پیروزی انقلاب و با توسعه روزافزون دانش بومی جوانان متخصص و غیور کشور، شاخص امید به زندگی بنا به آمار سازمان جهانی بهداشت از 56 سال به بالغ بر 77 سال و میزان مرگ و میر نوزادان به 12 نوزاد در هر هزار نفر، کاهش یافته است.

وی پیشرفت های علوم پزشکی و درمانی در کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز با گذشت چند دهه، نه تنها از نظر پزشک خودکفا شدیم، که در حوزه هایی نظیر پیوندهای کلیه، کبد و قلب و نیز درمان بیماری های صعب العلاج، ایران به قطب درمانی در منطقه و حتی دنیا بدل شده است.
نماینده عالی دولت در استان تهران سپس به پیشرفت های حوزه کشاورزی اشاره نمود و گفت: باید تدبیری اتخاذ گردد تا با خرید تضمینی محصولات کشاورزی بستری برای اطمینان خاطر کشاورزان فراهم کنیم، پیش از انقلاب فراوری گندم کشور 4 میلیون تن بود و اکنون به 6.13 میلیون تن افزایش یافته است.
وی به وجود بالغ بر 500 هکتار گلخانه در کشور در گذشته اشاره نمود و گفت: این میزان در 4دهه پس از انقلاب، به حدود 15هزار هکتار رسیده است، اما متاسفانه سالانه بالغ بر 10هزار هکتار از اراضی کشاورزی به شکل مجاز و غیرمجاز تغییر کاربری داشته که این رقم در طول 60سال گذشته در حدود یک میلیون هکتار بوده است.
استاندار تهران گفت: استان تهران در حوزه فراوریات تخم مرغ، گل های شاخه بریده و سیفی جات، رتبه نخست در کشور را داشته و در بعضی دیگر از فراوریات نیز در رتبه های دوم و سوم واقع شده است.
منبع: خبرگزاری مهرمسافرت رو: مسافرت رو: آگاهانه سفر کنیم تا بیشتر از سفر لذت ببریم
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری