آشی برای روز های سرد

به گزارش جعبه مهر، آش نخود از جمله آش های خوشمزه و مقوی می باشد که شاید کمتر در سفره ها دیده گردد.

آشی برای روز های سرد

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، آش نخود از جمله آش های خوشمزه و مقوی می باشد که شاید کمتر در سفره ها دیده گردد، اما به دلیل خاصیت هایی که دارد توصیه می گردد در این روز های زمستانی آن را در برنامه غذاییتان بگنجانید.

نخود برای درمان پوکی استخوان به دلیل منابع غنی کلسیم بسیار سودمند است. در دوران رشد استخوان ها و دندان ها مصرف آن توصیه می گردد.

اگراین ماده غذایی با عسل ترکیب و به صورت یک پماد درست گردد به عنوان التیام دهنده زخم ها مفید خواهد بود.

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز (نگینی خردشده) - 2 عدد

گندم (پوست کنده و خیس شده) - یک پیمانه

نخود (خیس شده) - یک پیمانه

ماست - یک پیمانه

آب گوشت - یک پیمانه

نمک و فلفل - به میزان لازم

روغن زیتون - 2 قاشق سوپ خوری

پاپریکا - 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

داخل تابه ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک گردد. سپس به آن نمک و فلفل بزنید، پس از این که پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از 12 ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض گردد) را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته گردد و لعاب بیندازد.

آب گوشت را به مواد اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. 3 دقیقه قبل از سرو، یک پیمانه از آش را بردارید و داخل کاسه ای با ماست مخلوط کنید سپس به آش بیفزایید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید. بعد داخل ظرفی بکشید و با پاپریکا که از قبل در یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت داده شده است، تزیین و سرو کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 18 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 4594

به "آشی برای روز های سرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشی برای روز های سرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید