بهبود خلق و خو و درمان افسردگی

به گزارش جعبه مهر، محققان در یک شرکت دانش بنیان پیروز به ساخت دستگاه تحریک نوری مغز شدند که برای کاهش افسردگی، بهبود خلق و خو و... به صورت شخصی و عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.

بهبود خلق و خو و درمان افسردگی

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، زینب چناری دکتری فتونیک از دانشگاه شهید بهشتی و مجری طرح دستگاه تحریک مغز برای درمان بیماریها در مصاحبه با مهر اظهار کرد: ما پیروز شدیم در قالب یک شرکت دانش بنیان دستگاهی برای تحریک نوری مغز بسازیم.

وی با بیان اینکه این دستگاه با استفاده از مادون قرمز از سطح جمجمه عبور می کند، خاطر نشان کرد: این نور به سطح مغز می رسد و تحریک های بیوشیمیایی را در نورون ها انجام می دهد تا برخی بیماریها به مرحله درمان برسند؛ این اتفاقات در نهایت منجر به بهبود سلامت سلول می شود.

به گفته وی کاهش افسردگی، بهبود خلق و خو، افزایش شناخت و حافظه، بهبود بیماریهایی مانند آلزایمر، بیماریهای ضربه مغزی، اختلالات خواب و... از کارکردهای این سیستم به شمار می رود.

به گفته چناری این دستگاه مشابه خارجی دارد، بیان نمود: ولی مهم ترین مزیت رقابتی که این دستگاه دارد قیمت است که با تولید آن در این شرکت کاهش پیدا کرده به طوریکه علاوه بر مراکز، افراد نیز می توانند به صورت شخصی از آن استفاده کند.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از این دستگاه متخصص علوم و اعصاب نیاز ندارد.

مدیر این شرکت دانش بنیان تولید کننده دستگاه تحریک مغز گفت: این دستگاه مستقیما عملکرد مغز را بهبود می بخشد؛ طول موج و تحریک های الکتریکی و مغناطیسی تاثیرگذار در مغز می تواند منجر به سلامت سلولهای مغزی شود.

وی ادامه داد: در برخی بیماریها سلول مغز از بین می رود و این دستگاه باعث می شود که سلول ها بازیابی شوند و بهبود یابند.

این محقق با اشاره به مصارف دستگاه گفت: این دستگاه درمانی قابل استفاده در منازل، مراکز درمانی و بیمارستان ها و.... است. دستگاه طوری طراحی شده که بر اساس زمانبندی 20 دقیقه ای کار می کند به همین دلیل هر فرد می تواند از آن بهره ببرد.

وی اضافه نمود: تقریبا نود درصد از ساخت این دستگاه ایرانی است و این صرفه جویی ارزی برای مصرف کننده ایجاد می کند.

این طرح در نمایشگاه لیزر و فتونیک در پاویون ستاد فتونیک، لیزر ، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارائه شده بود.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 3998

به "بهبود خلق و خو و درمان افسردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهبود خلق و خو و درمان افسردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید