به کارگیری 15 گروه جهادی برای ضد عفونی روستا های تویسرکان
به گزارش جعبه مهر، فرماندار تویسرکان از به کارگیری 15 گروه جهادی برای ضد عفونی معابر و خیابان های روستا های این شهرستان اطلاع داد.

به گزارش خبرنگار از ، رسول حسینی، فرماندار تویسرکان گفت: برای پیشگیری از شیوع و انتقال ویروس کرونا در شهرستان از 15 گروه جهادی و مردمی یاری گرفته ایم و ضدعفونی کردن روستا ها را در دستور کار قرار داده ایم.
او با اشاره به محدودیت تردد خودرو های غیر بومی در جاده های کشور اضافه نمود: ما از ورود خودرو های غیر بومی به شهرستان و به خصوص روستا ها جلوگیری می کنیم.
حسینی از خرید 4 دستگاه آب پاش برای ضد عفونی کردن معابر عمومی هم اطلاع داد و گفت: با کنترل تردد ها و تعطیلی اصناف غیر خدمات رسان به دنبال کنترل بیماری هستیم.
او خواهان در خانه ماندن مردم شد و اعلام کرد: مردم با همراهی ما و در خانه ماندن و نداشتن تجمعات می توانند زنجیره شیوع بیماری را پاره نمایند.
ا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانمجله کامپیوتر: مجله کامپیوتر: هر چی در مورد تکنولوژی و کامپیوتر بخوای بدونی اینجا هست
تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی