شائبه جدید درباره قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا؛ مصاف رئال مادرید و آژاکس از پیش معین شده بود!

به گزارش جعبه مهر، یک برنامه تلویزیونی به شائبه یاری اتحادیه فوتبال اروپا به کهکشانی ها برای رسیدن به قرعه دلخواه شان در لیگ قهرمانان اروپا دامن زده است.

شائبه جدید درباره قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا؛ مصاف رئال مادرید و آژاکس از پیش معین شده بود!

به گزارش خبرنگاران و به نقل از نشریه مارکا، یک برنامه تلویزیونی با عنوان خورخه راموس و گروهش در شبکه ESPN از احتمال صورت دریافت برخی اقدامات پشت پرده در قرعه کشی اخیر مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا خبر داده است.

در این زنده برنامه تلویزیونی، مجری اروگوئه ای برنامه خورخه راموس که یک کارشناس زبده در حوزه فوتبال اسپانیا است به برنامه 5 روز پیش خود (قبل از قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا) اشاره می نماید که در آن خود او به تمایل رئال مادرید برای روبه رو شدن با آژاکس آمستردام در نخستین مرحله حذفی از لیگ قهرمانان اروپا اشاره نموده بود و به این ترتیب یک بار دیگر به شائبه استفاده یوفا از گوی های سرد و گرم برای رساندن رئال مادرید به قرعه مورد نظرش در این رقابت ها دامن زده شد. وی در این برنامه می گوید:چند روز پیش در همین برنامه به شما خبری را اعلام کردیم که درست از آب درآمد. وی سپس بخشی از برنامه قبلی اش را که در آن درباره قرعه مطلوب رئال مادرید صحبت نموده بود را پخش می نماید.

در آن برنامه شبکه ESPN که در تاریخ 11 دسامبر (8 روز پیش) پخش شد خورخه راموس مدعی می گردد که یکی از منابع خبری مورد اعتماد او برایش خبری ارسال نموده مبنی بر اینکه رئال مادرید کوشش نموده که در قرعه کشی آژاکس حریف این تیم گردد. او صفحه گوشی تلفن همراه خود را به یکی دیگر از مجریان برنامه نشان می دهد تا این خبری را تأیید کند و سپس خودش متن آن خبر را برای مخاطبان برنامه می خواند، خبری که از ارسال شدن یک پیغام به یوفا برای اعلام تمایل رئال مادرید به رویارویی با آژاکس حکایت دارد.

در متن خبری که خورخه راموس به نقل از منبع خود برای مخاطبان برنامه تلویزیونی اش می خواند آمده است: خورخه! دون فلوره (فلورنتینو پرس) آژاکس را درخواست نموده است. او روی این موضوع کار نموده و پیغامی هم برای یوفا فرستاده است.

خورخه فلورس از افشای نام منبعی که در آن تاریخ این خبر را برای او ارسال نموده بود، خودداری می نماید و می گوید: منبع خبر کسی است که به من اطلاعات و آمار فراوانی می دهد ودیدیم خبری که او برای من ارسال کرد درست از آب درآمد.

این نخستین باری نیست که یوفا و رئال مادرید به تبانی برای محقق شدن قرعه مطلوب کهکشانی ها در لیگ قهرمانان اروپا متهم می شوند.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 830

به "شائبه جدید درباره قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا؛ مصاف رئال مادرید و آژاکس از پیش معین شده بود!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شائبه جدید درباره قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا؛ مصاف رئال مادرید و آژاکس از پیش معین شده بود!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید