پوتین: موشک هایی فراوری می کنیم که از هر سامانه دفاع موشکی عبور می نماید
به گزارش جعبه مهر، رئیس جمهور روسیه در مصاحبه ای گفت که این کشور در حال کار بر روی موشک های تهاجمی است که از هرگونه سامانه دفاع موشکی عبور خواهد نمود.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز شنبه گفت که این کشور در حال کار بر سامانه های موشک های تهاجمی است که قادر خواهند بود تا از هرگونه سیستم دفاع موشکی در دنیا عبور کند.
وی که در مصاحبه با العربیه، اسکای نیوز و راشاتودی مصاحبه می کرد اضافه کرد:ما بر چنین سامانه های موشکی تهاجمی کار خواهیم کرد که قطعا بر هرگونه سامانه دفاع موشکی فائق خواهد آمد. ما این کار را انجام خواهیم داد.
پوتین میخواهد روز 14 اکتبر به عربستان سعودی سفر کند. در این سفر قرار است که پوتین با سلمان بن عبدالعزیز پادشاه و محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کند.
روز پنجشنبه، یوری یوشاکوف معاون کرملین گفت که حدود 30 سند آماده شده که در جریان سفر پوتین آماده امضا کردن است. همچنین قرار است که پوتین در اولین حضور خود در ریاض، در شورای مالی روسیه-سعودی حضور پیدا کند.
.
منبع: خبرگزاری فارسبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما