از دوچرخه الکتریکی تاشو تا کابل شارژ پوشیدنی!
به گزارش جعبه مهر، شرکت های فعال در حوزه فناوری همواره سعی دارند محصولات جدید و متفاوتی را به بازار عرضه کنند. اگرچه معمولا چنین محصولاتی می توانند به کاربران کمک کنند تا با روش های بهتر و ساده تری از عهده کارهای خود برآیند اما برخی از این محصولات نیز عجیب و ناکارآمد هستند.
به گزارش خبرنگاران و به نقل از دیجیتال ترندز، نمی توان گفت که همه پروژه های جدید حوزه فناوری حتی آن دسته از این پروژه ها که واقعا به صورت هدفمند پیگیری می شوند، کارآمد هستند؛ در نتیجه کاربران باید پیش از خرید این محصولات، از کارآیی آنها مطمئن شوند.
در اینجا، به برخی از این محصولات جدید حوزه فناوری اشاره می کنیم که هنوز در حد یک پروژه هستند و به بازار عرضه نشده اند.
دوچرخه الکتریکی تاشو
شاید اگر حرفی از دوچرخه تاشو به میان بیاید، بسکمک از افراد نتوانند آن را به راحتی هضم کنند اما دوچرخه های الکتریکی فلیت- 16 (Flit-16) می توانند به باور کردن این واقعیت کمک کنند. این دوچرخه های تمام الکتریکی، طوری ساخته شده اند که می توانند تا حد ممکن کوچک شوند و جای بسیار کمی را اشغال کنند؛ در نتیجه اگر کاربران در مناطقی سکونت داشته باشند که به ندرت در آنها جایی برای پارک دوچرخه پیدا می شود و یا سرقت دوچرخه در آنها اتفاق می افتد، می توانند از این فناوری استفاده کنند و نگرانی خود را از بین ببرند. کاربران می توانند به جای قفل کردن دوچرخه خود، شکل آن را به طور کامل تغییر دهند تا بتوانند آن را به سادگی با خود به محل کار یا خانه ببرند.
چاپ عکس روی کاغذ رسید!
دوربین های فوری در جهان دیجیتال امروز، یک نوستالژی به شمار می روند و شاید برای بسکمک از افراد، جالب باشند. در هر حال این ابزار خاطره انگیز به رغم جالب بودن، مسئله ای نیز به همراه دارد و آن، هزینه بالای کاغذ است زیرا گاهی اوقات برای ثبت تصویر با این نوع دوربین، باید از کاغذ خاصی استفاده شود که هزینه بالایی دارد. دوربین آلولو(Alulu)، تلاشی برای برطرف کردن این مشکل است. در این دوربین به جای کاغذهای خاص و پرهزینه، از کاغذ رسید استفاده می شود که بسیار ارزان است. تنها مشکل دوربین آلولو این است که نمی تواند عکس رنگی بگیرد و همه عکس های آن، سیاه و سفید هستند.
بازوی رباتیک چندکاره
اگر رویای داشتن یک دستیار اتوماتیک را در سر دارید، می توانید میروبوت (Mirobot) را امتحان کنید. میروبوت، یک بازوی رباتیک است که می تواند در کارهای خانه به کاربر خود کمک کند. برخلاف بیشتر ابزار رباتیک که برای کار خاصی طراحی شده اند، میروبوت می تواند در بیشتر کارهای خانه مورد استفاده قرار بگیرد. این بازوی رباتیک، به فناوری های بینش رایانه ای و پردازش بصری مجهز است و می تواند از عهده کارهای متفاوتی از پروژه های هنری گرفته تا چاپ سه بعدی برآید.
صفحه کلید مجهز به هوش مصنوعی
اگرچه تاکنون صفحه کلیدهای بسکمک در انواع گوناگون به بازار عرضه شده اند اما می توان گفت که کی استون(Keystone)، جدیدترین نوع صفحه کلید است. کی استون، یک صفحه کلید آنالوگ است که مکانیسم مغناطیسی هوشمندی برای ثبت ضربه به کلید دارد. این ویژگی کی استون، به آن امکان می دهد تا فشار وارد شده به هر کلید را ثبت کند و بتواند بین ضربه ملایم و ضربه محکم، تمایز قائل شود؛ بدین ترتیب، صفحه کلید می تواند امکان نقشه برداری از عملکرد متفاوت کلیدها را برای کاربر فراهم کند و نحوه تایپ کردن کاربر را نیز به صورت اتوماتیک به خاطر بسپارد.
ساعتی برای نمایش طلوع و غروب خورشید!
بیشتر افراد در حال حاضر، از ساعت استفاده می کنند و در بازار نیز ساعت های گوناگونی با طرح های متفاوت وجود دارند اما شاید به زودی بتوانیم ساعتی داشته باشیم که به جای نمایش ساعت ها، طلوع و غروب خورشید را نمایش می دهد. با وجود این ساعت موسوم به سیرکا سولار(Circa Solar)، می توان ساعت را به صورت طبیعی تر یعنی روز و شب بررسی کرد.
لنز آنامورفیک برای پهپاد
پهپادها، یکی از جالب ترین ابزار حوزه فناوری برای عکاسان هستند اما شاید تصاویری که به راحتی با پهپاد از آسمان ثبت می شوند، زیبایی کافی را نداشته باشند. شرکت مومنت ایر سیستم (Moment Air system)، مدل جدیدی از لنزهای آنامورفیک را ارائه داده که برای پهپادها به اندازه کافی سبک هستند و می توانند امکان تصویربرداری از زوایای گسترده را برای پهپادها فراهم کنند. این لنزها طوری طراحی شده اند که روی دو نوع پهپاد مشهور شرکت دی جی آی ماویک (DJI Mavic) موسوم به پرو (Pro) و زوم (Zoom) قابل نصب هستند.
کابل شارژ پوشیدنی!
کابل شارژ نیلز(Nils)، نوعی کابل شارژ پوشیدنی USB است که به یک دستبند چرمی شباهت دارد و کاربر می تواند به راحتی آن را به مچ دست خود ببندد. شرکت سازنده تصمیم گرفته دومین نسخه از این کابل شارژ که نخستین نمونه از آن موجود است را به بازار عرضه کند. با کمک کابل شارژ نیلز، اگر کاربر بخواهد تلفن همراه خود را شارژ کند، تنها با اتصال تلفن همراه به دستبند از عهده آن برمی آید. به جرات می توان گفت که نیلز، یکی از بهترین پروژه های حوزه فناوری است که هنوز به بازار عرضه نشده و می تواند به یکی از کارآمدترین ابزار این حوزه تبدیل شود.
منبع: خبرگزاری ایسنابانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما