اگر کمبود آهن دارید، این غذا را درست کنید
به گزارش جعبه مهر، از کارتون های زمان بچگی یادگرفتیم که خوردن اسفناج انرژی ما را چندبرابر می نماید حالا فکرکنید با گوشت هم همراه گردد؛ چه خانه تکانی راحتی خواهیم داشت! این مطلب اسفند 89 در ماهنامه آشپزی منتشر شده است.
کوکو یکی از آن غذاهایی ست که دستورپخت های فراوانی دارد و در کشور های مختلف مثل ایتالیا و اسپانیا هم تهیه می گردد، اما در این مطلب با یک کوکوی آذربایجانی آشنا می شوید.
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب پز کنید. پیاز را خلالی ریز کنید و در یک تابه تفت دهید تا طلایی گردد. بعد اسفناج های خردشده را اضافه کنید و تفت دهید.
2. سیب زمینی های آب پز را پس از سردشدن رنده نموده و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و کاملا با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل، گل سرخ، پنیر و زعفران را اضافه نموده و هم بزنید. در مرحله بعد، گوشت چرخ نموده و اسفناج را هم اضافه نموده و مخلوط کنید.
3. حالا در یک تابه گود اندازهی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. مایه آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت پخته گردد. بعد کوکو را برش بزنید و یکی یکی برش ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملا بپزد.
مواد لازم
500 گرم اسفناج خردشده
4 عدد تخم مرغ
100 گرم گوشت چرخ نموده
2 عدد پیاز میانه
2 عدد سیب زمینی درشت
یک ق س پنیر پارسان
یک ق س گل سرخ آسیاب شده
روغن به اندازه لازم
2 ق س زعفران آب شده
فوت وفن
برای اینکه کوکو به صورت قالبی درآید می توانید از یک سینی گرد برای برگرداندن کامل کوکو بدون برش دادن بهره ببرید. سینی را روی تابه قرار دهید، سپس هر دو را با هم برگردانید.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو