رندر نو گوشی تاشوی آنر مجیک فولد 5G را ببینید
به گزارش جعبه مهر، در حالی که تا رونمایی از گوشی تاشوی آنر مجیک فولد 5G چند ماهی زمان به جای مانده روز گذشته شاهد انتشار رندری بودیم که نمای روبه رو و پشت این گوشی را به تصویر کشید.
خبر در یک نگاه
- روز گذشته رندری از گوشی تاشوی آنر با نام آنر مجیک فولد 5G منتشر شد.
- به نظر می رسد آنر می خواهد در سه ماه نخست سال آینده از گوشی تاشوی خود رونمایی کند.
- آنر مجیک فولد 3 اولین گوشی آنر با قابلیت تاشو است.
- هنوز اطلاعات بیشتری نظیر قیمت، تاریخ دقیق رونمایی و عرضه این گوشی در دسترس نیست
- آنر بعد از جدایی از هواوی و دسترسی دوباره به اندروید و تأمین کنندگان آمریکایی توانست شرایط بسیار خوبی در بازار چین پیدا کند.
آنر یکی از پیروز ترین شرکت هایی بود که تا زمانی که با هواوی در زمان قبل از تحریم کار می کرد، بسیاری از کاربران از گوشی های این شرکت رضایت داشتند. خوشبختانه الان که این شرکت به صورت مستقل کار می نماید هم شرایط کیفیت گوشی هایش تغییری ننموده و همچنان شاهد همان محصولات با کیفیت بالا هستیم. اما تصور نمی کردیم شرکت چینی بخواهد به این زودی ها از یک گوشی تاشو رونمایی کند که به نظر می رسد این اتفاق قرار است رخ دهد.
در رابطه با گوشی تاشوی آنر که گویا مجیک فولد 5G نیز نام دارد خبرهای خیلی زیادی منتشر نشده است اما به لطف همان تعداد خبر هم توانستیم تا حدودی با آن آشنا شویم. البته قرار بود این گوشی اواخر سال جاری رونمایی و راهی بازار گردد اما به نظر می رسد این اتفاق حداقل سال جاری رخ نخواهد داد و باید تا سه ماه نخست سال میلادی آینده منتظر بمانیم. بعلاوه با توجه به خبرها و شایعات متعددی که در رابطه با این محصول منتشر شده بود متوجه شدیم که نحوه تا شدن آن به شکل پرچم دار سامسونگ یعنی گلکسی زد فولد 3 (و بعلاوه گلکسی زد فولد 2 و 3) است؛ یعنی به سمت داخل تا می گردد.
آنر مجیک فولد 5G ظاهرا در سه ماه نخست سال آینده راهی بازار می گردد
همان طور که در بالا هم اشاره شد، گوشی تاشوی آنر باید اوایل سال آینده رونمایی و راهی بازار گردد. حال دقیقا در چه روزی این اتفاق رخ خواهد داد تعیین نیست. اما خوشبختانه تعویق در عرضه باعث نشد فرایند انتشار خبر پیرامون این گوشی متوقف گردد. روز گذشته یکی از افشاگران حوزه فناوری که با نام کاربری RODENT950 در توییتر فعالیت می نماید، پستی را با کاربران به اشتراک گذاشت که تصویر این گوشی هم در آن دیده می گردد.
درست مانند گلکسی زد فولد 3، یعنی مطابق آنچه پیش تر هم شنیده بودیم، این گوشی از نمایشگری تاشونده (به سمت داخل) بهره می برد و روی پنل پشتی آن هم بدنه خود گوشی که شامل ماژول دوربین و مواردی از این دست می گردد و یک نمایشگر ثانویه به چشم می خورد. این نمایشگر هم مانند آنچه در گلکسی زد فولد شاهد بودیم، کل قسمت چپ پنل پشتی را در بر می گیرد که به همین دلیل انتظار می رود میزان آن بزرگ تر از 6 اینچ باشد.
با توجه به آنچه پیرامون این گوشی در اختیار داریم، گفته می گردد آنر مجیک فولد 5G از نمایشگر تاشوی 8 اینچی بهره می برد. این یعنی وقتی گوشی باز می گردد، نمایشگری که مشاهده می کنید، 8 اینچی است که 0.4 اینچ بزرگ تر از نمایشگر گلکسی زد فولد 3 است. متأسفانه نمای داخلی گوشی را در اختیار نداریم به همین دلیل نمی توانیم بگوییم آیا آنر هم در طراحی این گوشی از فناوری دوربین سلفی زیر نمایشگر استفاده نموده است یا خیر. اما می دانیم وضوح تصویر در آن به 2480 × 2200 پیکسل می رسد که خوب به نظر می رسد.
قلب تپنده این محصول از هشت هسته بهره می برد که به نظر می رسد اسنپدراگون 865 پلاس یا 870 باشد. چرا که ترتیب هسته ها در آن به صورت 1 + 3 + 4 بوده و نوع چهار هسته اول هم Cortex-A77 با فرکانس 3.13 و 2.54 گیگاهرتز است. چهار هسته دیگر هم از نو Cortex-A55 و با فرکانس 2.05 گیگاهرتز هستند که به نظر می رسد نمونه تقویت شده پردازنده اسنپدراگون 865 پلاس یا در واقع همان 870 باشد.
این پردازنده در کنار 8 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی قرار است در امور پردازشی و گرافیکی، کاربران را همراهی کند که به نظر می رسد کاملا هم در این زمینه پیروز عمل خواهد نمود چرا که تراشه هایی نظیر اسنپدراگون 865 تا 870 هنوز هم به میزان کافی قدرتمند هستند.
اگر رندر منتشر شده از آنر مجیک فولد 5G درست باشد، باید انتظار داشته باشیم دوربین اصلی این گوشی 108 مگاپیکسلی باشد. البته نباید فراموش کرد که در این دوربین از فناوری ترکیب پیکسل 9 به 1 استفاده خواهد شد و این یعنی گوشی تصاویری با خروجی 12 مگاپیکسل خلق خواهد نمود که احتمالا جزئیات بسیار بالایی هم خواهند داشت. دو دوربین دیگر هم به احتمال بسیار فراوان از نوع فوق عریض و تله فوتو خواهند بود اما اطلاعاتی در رابطه با میزان سنسور آن ها در اختیار نداریم. به عنوان دوربین سلفی هم احتمالا یک سنسور 16 مگاپیکسلی ایفای نقش خواهد نمود اما گفته نشده این سنسور روی نمایشگر ثانویه قرار می گیرد یا نمایشگر تاشو.
البته در این تصویر به نظر می رسد نمایشگر ثانویه هیچ دوربین سلفی ندارد. شاید هم آنر دوربین سلفی را زیر همین نمایشگر تعبیه نموده باشد و برای نمایشگر تاشو از دوربین سلفی معمولی استفاده نموده است. شاید هم در هر دو نمایشگر از یک فناوری برای تعبیه دوربین سلفی استفاده شده باشد. فعلا در این رابطه چیزی نمی دانیم اما تصویر منتشر شده نشان می دهد نمایشگر ثانویه یا دوربین سلفی ندارد و یا این دوربین زیر آن پنهان شده است.
به عنوان منبع تغذیه این مجموعه نسبتا قدرتمند هم یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی را شاهد هستیم که به نظر می رسد کافی باشد. اندروید 11 به عنوان سیستم عامل پیش فرض این گوشی ایفای نقش خواهد نمود و صحبتی از اینکه چه زمانی باید شاهد انتشار آپدیت اندروید 12 برای این گوشی باشیم هم نشده است. شاید اصلا آنر تا آن موقع به وسیله دولت آمریکا تحریم هم گردد. فعلا باید منتظر ماند و دید چه پیش خواهد آمد.
آنر زمانی که به عنوان زیرمجموعه هواوی فعالیت می کرد، به خاطر تحریم های تجاری که روی هواوی وضع شده بود، امکان دسترسی به تأمین کنندگان آمریکایی را نداشت. در نتیجه این شرکت نمی توانست با گوگل برای دریافت نسخه رسمی اندروید وارد همکاری گردد. در نتیجه تصمیم گرفت از هواوی جدا گردد تا بتواند خود را نجات بدهد. اکنون این شرکت آینده تعیینی ندارد چون هر لحظه ممکن است نظر دولت آمریکا تغییر کند اما فعلا به نظر می رسد مسئله ای آنر را تهدید نمی نماید و این شرکت می تواند هم از تراشه های قدرتمند در گوشی هایش استفاده کند و هم از نسخه رسمی اندروید و آپدیت های گوگل بهره مند گردد.
فروش گوشی های آنر در چین 96 درصد به نسبت سال گذشته پیشرفت داشته است
این طور که به نظر می رسد، آنر توانسته بعد از جدا شدن از هواوی، جهت درست و خوبی را در پیش بگیرد. از طرفی حذف هواوی هم باعث شده شرکت های چینی به خوبی بتوانند در بازار این کشور پیشرفت داشته باشند. طبق آخرین آمار منتشر شده، این شرکت توانست به نسبت نسل گذشته، 96 درصد در فروش رشد داشته باشد تا جایی که اکنون 15 درصد از بازار چین تحت اختیار این شرکت واقع شده است که به میزان کافی خوب به نظر می رسد. رتبه نخست با 23 درصد سهم در اختیار ویوو و رتبه دوم هم با 20 درصد در اختیار اوپو واقع شده است. جالب است بدانید سومین شرکت برتر تولیدکننده گوشی هوشمند در جهان یعنی شیائومی در کشور چین در رتبه چهارم از لحاظ فروش واقع شده است. اپل هم در بازار چین، پنجمین شرکت برتر در این زمینه به شمار میرود. تمام این اعداد و ارقام در حالی بدست آمده که سال قبل هواوی رتبه نخست را با 30 درصد سهم در اختیار داشت اما تحریم های سنگین دولت آمریکا باعث شد سهم شرکت از بازار چین به 8 درصد کاهش پیدا کند.
البته بعضی از مقامات هواوی از اینکه این شرکت همچنان در فهرست سیاه دولت آمریکا واقع شده است ابراز تعجب نموده اند. در سال 2019 دونالد ترامپ، رییس جمهور وقت ایالات متحده دلایل امنیتی را برای توجیه تحریم ها علیه هواوی بیان کرد. بعد از آن، هواوی و ZTE به وسیله دولت آمریکا به عنوان تهدید ملی شناسایی شدند. دقیقا یک سال بعد از این قانون، ارسال هرگونه تراشه به هواوی که در ساخت آن از فناوری دولت آمریکایی استفاده می شد هم ممنوع اعلام شد تا این خاتمه کاری باشد برای هواوی در بازار پر از رقابت گوشی های هوشمند.
اصلا تعیین نیست آیا هواوی از این شرایط خارج می گردد یا خیر. حتی بعضی از کارشناسان معتقد هستند آنر هم باید مثل هواوی تحریم گردد چون شرکت های چینی همگی به عنوان یک خطر محسوب می شوند. هرچند دلایل کافی برای انجام این کار وجود ندارد و آنر هم فعلا به خاطر اینکه هیچ حرکت عجیبی نمی نماید، توانسته جان سالم به در ببرد. بنابراین انتظار می رود هر سال شرایط این شرکت بهتر و بهتر گردد چرا که فرایند تبدیل شدن به یک شرکت بزرگ را کاملا از هواوی آموخته و از همان دانسته ها برای تبدیل شدن به شرکتی بزرگ تر استفاده خواهد نمود.
منبع: PhoneArena
منبع: دیجیکالا مگ