سقوط پاترول در دره ، راننده جان باخت
به گزارش جعبه مهر، رئیس اداره تصادفات پلیس هدایت و رانندگی مرکز از حادثه سقوط خودروی پاترول در دره ای در بزرگراه یادگار امام اطلاع داد.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران، سرهنگ احسان مومنی، رئیس اداره تصادفات پلیس مرکز در مصاحبه با فارس از سقوط سواری پاترول به داخل دره در بزرگراه یادگار و فوت راننده آن اطلاع داد.
سرهنگ مومنی در تشریح خبر فوق گفت: در ساعت 01:45 بامداد امروز در راستا جنوب به شمال یادگار مقطع بهزاد داخل کوه راستا صعب العبور یک دستگاه سواری پاترول که در این محدوده مشغول تردد بود به داخل دره سقوط نموده که متاسفانه راننده آن در دم فوت می نماید.
وی گفت: بلافاصله پس از دریافت این خبر تیم کارشناسی منطقه 2 پلیس راهور مرکز در محل حادثه حاضر شده و به آنالیز علل و عوامل این حادثه پرداختند؛ بعلاوه با حضور تیم اورژانس و اعلام فوت راننده پاترول، جسد وی به بالای جاده منتقل شد.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور از شهروندان درخواست کرد: در راستاهای سخت و سخت و در تاریکی هوا شهروندان از تردد در این دسته از معابر خودداری نمایند تا شاهد وقوع چنین حوادث تلخی نباشیم.
منبع: جام جم آنلاینمجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری