طرز تهیه باقلوا
به گزارش جعبه مهر، یکی از شیرینی های شربتی پر طرفدار در ایران و خاورمیانه و به ویژه کشور همسایه ما ترکیه، باقلوا است که از گذشته به مناسبت اعیاد و جشن ها درست می شده است.
به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله
مواد لازم
خمیر هزارلا پمینا200 عدد
مغز گردو یا پسته200 گرم
شکردو لیوان
آب لیمویک قاشق مرباخوری
کره 150 گرم
دارچین نصف قاشق مرباخوری
آب دو لیوان
پودر پسته دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوا
مرحله اول
خمیرهای هزارلای آماده را تک تک باز کنید. برای این که باقلواها یک دست و یک شکل از آب دربیایند، دور خمیرها را با کمک یک چاقوی تیز ببرید و مرتب کنید.
کره را داخل یک شیرجوش روی اجاق ذوب کنید. برای این که هنگام پخت شیرینی ها داخل فر روی آن ها سوختگی ایجاد نشود، کف (حاصل از شیر) آن را با یک قاشق بگیرید.
مغز گردوها را با دارچین داخل یک کاسه کوچک ترکیب کنید.
مرحله دوم
روی 10 عدد از خمیرهای یوفکای مستطیل شکل که باز و آماه کرده اید کره آب شده بریزید و با فرچه مخصوص چرب کنید و روی هم بچینید.
ترکیب پودر گردو و دارچین را روی خمیر بپاشید، سپس 10 عدد خمیر یوفکای دیگر را هم چرب کنید و لایه لایه روی آن ها قرار دهید. آشپزی با خمیر هزارلا هیجان انگیز و آسان است.
مرحله سوم
حالا خمیرها را با مواد داخل آن رول کنید، با چاقو به شکل مستطیل های کوچک برش دهید و روی سینی فر که از قبل چرب کرده اید بچینید.
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید، باقی مانده کره آب شده را روی باقلواها بمالید و باقلوا ها را بپزید تا رنگ بگیرند.
برای تهیه شربت مخصوص باقلوا ، آب را با شکر در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر خوب حل شود.
منبع: جام جم آنلاینشرکت دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه