طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

به گزارش جعبه مهر، این شیرینی خوشمزه را می توانید در منزل تهیه کنید و بجای قند کنار چای میل کنید

طرز تهیه شیرینی حاجی بادام

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسی دی

  • پودر بادام 150 گرم
  • پودر قند 300 گرم
  • آرد نخودچی 75 گرم
  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • هل 1 ق مربا خوری
  • جوز 1 قاشق مربا خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
  • زرده تخم مرغ 5 عدد

مرحله اول : هم زدن زرده

ابتدا زرده های تخم مرغ را جدا کنید و داخل کاسه همزن بریزد و پودر قند را به همراه هل و جوزهندی با مدت 3 الی 6 دقیقه با دور تند بزنید تا زرده ها از حالت لختگی خارج و کمی حجیم گردد.

مرحله دوم : اضافه کردن آرد

حالا نوبت اضافه کردن آرد نخودچی و پودر بادام است که از قبل تهیه کردید آنها را با هم به همراه بیکینگ پودر مخلوط کنید، (بادام ها را داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و پودر کنید) آرد نخودچی و پودر بادام را قاشق قاشق اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی این کار را ادامه دهید تا خمیر حاجی بادام جمع گردد کمی با نوک انگشت ورز دهید تا منسجم گردد.

مرحله سوم : پخت شیرینی حاجی بادام

ابتدا فر را از قبل با دمای 190 درجه به مدت 15 دقیقه بگذارید تا گرم گردد. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب نموده تا شیرینی پس از سرد شدن به آن نچسبد. سپس مواد شیرینی را داخل قیف ریخته و با ماسور ساده شکل بزنید یا می توانید از حاجی بادامی ها برداشته و با دست فرم دهید و داخل سینی فر بگذارید. شیرینی حاجی بادام را بمدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار می دهیم تا وقتی که به شیرینی ها دست می زنیم مرطوب نباشد از فر خارج کنید و 5 دقیقه بعد که از داغی افتاد از کاغذ روغنی جدا نموده به همین راحتی شیرینی حاجی بادام ما حاضر است. نوش جان

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 10855

به "طرز تهیه شیرینی حاجی بادام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی حاجی بادام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید