طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه ای جذاب

به گزارش جعبه مهر، حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه های جذابی را آماده کنیم.

طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه ای جذاب

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه های جذابی را آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه:

توت سیاه: یک کاسه شکر: یک کاسهآب: یک و نیم کاسه

طرز تهیه و دستور پخت مربای توت سیاه:

1. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد گردد و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.

شرکت دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 10106

به "طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه ای جذاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه ای جذاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید