طرز تهیه کتلت فلفل قرمز با سیب زمینی و گوشت چرخ نموده
به گزارش جعبه مهر، کتلت فلفل قرمز نوعی کتلت است که در تهیه آن از سیب زمینی و گوشت استفاده شده و طعم متفاوت آن به علت وجود فلفل قرمز کاملا محسوس است.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - کتلت نوعی غذای پرسی پرطرفدار است که طعمی گوشتی و چرب داشته و با گوشت چرخ نموده گوساله، گوسفند، مرغ و ماهی، پیاز، سیب زمینی و تخم مرغ طبخ می گردد و معمولا با نان سرو می گردد. کتلت را می توان به عنوان ساندویچ و در وعده شام یا نهار سرو کرره و برای دانش آموزان به عنوان یک میان وعده مناسب در نظر گرفت و در سفر نیز می توان از آن به عنوان یک غذای آماده سالم استفاده کرد.
معمولا کتلت را با استفاده از گوشت چرخ نموده که می تواند گوشت گوسفند یا گوساله یا مخلوط آن ها باشد، تهیه می نمایند. اما برای افرادی که در مصرف گوشت قرمز محدودیت دارند، گوشت چرخ نموده مرغ هم جایگزین مناسبی است. علاوه بر این، گوشت چرخ نموده ماهی نیز می تواند برای تهیه کتلت مورد استفاده قرار گیرد. کتلت را بدون گوشت نیز می توان درست کرد. برای طبخ این نوع کتلت می توان از ترکیب سیب زمینی، حبوبات پخته، بلغور گندم یا جو و سبزیجات دیگری مانند پیاز و هویج استفاده کرد و همه این مواد را از چرخ گوشت رد نموده تا له شوند. سپس ادویه مورد نظر را به این مواد اضافه نموده و آن را ورز داد. این کتلت هم باید مانند بقیه کتلت ها سرخ گردد.
همچنین اگر روز قبل آبگوشت درست نموده اید و مقداری از گوشت کوبیده آن زیاد آمده است، می توانید یک عدد تخم مرغ به این مواد اضافه نموده و خوب ورز دهید. سپس با این مواد کتلت خوشمزه ای درست کنید. بدین طریق هم یک غذای متنوع تهیه نموده اید و هم از غذای باقی مانده از قبل استفاده نموده اید.
در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه نوعی کتلت که در تهیه آن از فلفل قرمز استفاده شده و طعم متفاوتی دارد، آشنا سازیم.
طرز تهیه کتلت فلفل قرمز با سیب زمینی و گوشت چرخ نموده
مواد لازم | |
سیب زمینی | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
فلفل قرمز | 2 عدد |
سیر له شده | 3 حبه |
گوشت چرخ نموده | 400 گرم |
زرد چوبه | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پودر گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
آرد سوخاری | 3 قاشق سوپخوری |
روغن | به میزان لازم |
جعفری ریز خرد شده | 1/2 پیمانه |
دستور تهیه:
- پیاز و سیب زمینى و هویچ و فلفل قرمز را با رنده ریز، رنده نموده و آب اضافى آن ها را بگیرید.
- گوشت چرخ نموده، جعفرى ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، و پودر تخم گشنیز را اضافه نموده و مخلوط کنید.
- تخم مرغ و سیر له شده را اضافه نموده و مخلوط کنید.
- آرد سوخارى را اضافه نموده و ورز دهید.
- از مواد به اندازه یک نارنگى برداشته، در دست گرد کنید، به شکل کتلت فرم داده و در روغنى که گرم شده با حرارت ملایم سرخ کنید.
نکات مهم و اصولی در تهیه کتلت فلفل قرمز با سیب زمینی و گوشت چرخ نموده
- افرادی که در استفاده از روغن محتاط هستند بهتر است کتلت را با سیب زمینی خام تهیه نمایند. زیرا کتلت با سیب زمینی خام نسبت به سیب زمینی پخته روغن کمتری جذب می نماید.
- برای تهیه کتلت با سیب زمینی پخته، پیاز را رنده نموده و آب آن را بگیرید تا کتلت موقع سرخ کردن پخش نگردد.
- در بهتر است از آرد نخودچی بهره ببرید تا کتلت پوک گردد، همچنین می توانید ترکیبی از آرد نخودچی و بهره ببرید تا کتلت خوشمزه تر گردد.
- می توانید از مغز نان باگت در کتلت بهره ببرید تا کتلت پوک تر و خوشمزه تر گردد.
- بهتر است گوشت مصرفی برای کتلت گوشت گوسفندی کم چرب باشد، زیرا گوشت گوساله باعث خشک شدن آن می گردد.
- در صورت استفاده از گوشت گوساله، دو قاشق غذاخوری کره آب نموده به مواد اضافه کنید تا کتلت خشک نگردد.
- برای تهیه کتلت با گوشت مرغ حتماً دو قاشق آب مرغ و کره به مواد اضافه کنید تا خشک نگردد.
- بهترین سبزی معطر برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بی نظیری به آن می دهد. همچنین ادویه هایی مثل زیره هم طعم خوبی به آن می دهد.
- بهتر است به غیر از زردچوبه ای که به مایه زده می گردد کمی هم به روغن بزنید تا روی کتلت خوشرنگ تر گردد.
طرز تهیه کتلت اسکاتلندی را در مقاله زیر دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت اسکاتلندی خوشمزه و مجلسی
منبع: setare.com