فوت 97 بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته

به گزارش جعبه مهر، تهران (پانا) - سخنگوی وزارت بهداشت آخرین آمار مبتلایان، بهبودیافتگان و فوتی های ناشی از بیماری کرونا را طی شبانه روز گذشته گفت.

فوت 97 بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته

سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز(5 فروردین) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 7506 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 792 نفر از آنان بستری شدند.

وی اضافه کرد: مجموع بیماران کووید19 در کشور به یک میلیون و 830 هزار و 823 نفر رسید.

لاری اضافه کرد: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 97 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 62 هزار و 142 نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و 569 هزار و 697 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری یادآور شد: 3889 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون 12 میلیون و 414 هزار و 5 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

وی همچنین گفت: در حال حاضر 17 شهرستان قرمز و 47 شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت از و به شهرهای با شرایط قرمز و نارنجی، ممنوع است.

جعبه مهر: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 9568

به "فوت 97 بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت 97 بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید