میوه درمان کننده کم خونی
به گزارش جعبه مهر، تهران (پانا) - طالبی گیاهی است بوته ای از تیره کدوییان که وزن آن تا چهار کیلوگرم هم می رسد.
به گزارش خراسان، در ادامه به خواص این میوه تابستانی اشاره می کنیم :
1- خوردن طالبی بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
2- کلسترول بد خون را کاهش می دهد و در سلامت قلب نقش کارآمدی دارد.
3- احتمال ایجاد سکته را کاهش می دهد.
4- طالبی، خاصیت ضد انعقاد خون دارد.
5- طالبی و گرمک فشار خون را پایین می آورد.
6- طالبی اشتهاآور است.
7- طالبی و گرمک برای کسانی که از یبوست رنج می برند، مفید است.
8- این میوه ها سرشار از فیبر و بسیار ملین و مسهل است.
9- تخم طالبی ضد سرفه و تب بر است.
10- این دو میوه، تشنگی را رفع می کند.
موارد منع مصرف
کسانی که بیماری قند یا ورم معده دارند باید در خوردن طالبی احتیاط کنند یا آن را مصرف نکنند.
منبع: خبرگزاری پانامسافرت رو: مسافرت رو: آگاهانه سفر کنیم تا بیشتر از سفر لذت ببریم
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری