اهدای زیورآلات زنان کشمیری برای سیل زدگان ایرانی
به گزارش جعبه مهر، زنان و دختران جوان منطقه کشمیر با راه اندازی کمپین هایی برای فروش و اهدای طلای اضافی به سیل زدگان ایرانی اعلام آمادگی کردند.

به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران، زنان کشمیری با اهدای ارزشمند ترین دارایی های خود همانند طلا به یاری خواهران و برادران ایرانی خود شتافتند.
زنان و دختران جوان در مناطق مختلف کشمیر اشغالی از جمله شهر بدگام با اهدای جواهرات خود از جمله گردن بند، دستبند و حلقه طلا در این امر خیر مشارکت کردند.
این در حالی است که در سال 2014 میلادی (1393 شمسی)، جاری شدن سیل و طغیان رودخانه ها در هند و به ویژه منطقه تحت کنترل این کشور در کشمیر صدها قربانی بر جای گذاشت؛ در آن سال ایرانی ها یاری های زیادی به مرم این منطقه کردند و آنها هنوز این یاری ها را به یاد دارند.
گزارش ها حاکی است کشمیری ها در شهرهای سرینگر، کارگیل و دیگر مناطق اقدام به جمع آوری های یاری های خود جهت ارسال به ایران نموده اند.
.
منبع: خبرگزاری تسنیمجعبه مهر: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما