آنالیز و شناخت غذاهای سنتی لنکاوی
به گزارش جعبه مهر، غذاهای سنتی لنکاوی
آیا از غذاهای سنتی مالزی اطلاعاتی دارید؟ مالزی را می توان یکی از کشور های پر گردشگر دانست که هر ساله خیل عظیمی از گردشگران را در خود جای می دهد. توجه داشته باشید که لنکاوی پایتخت مالزی و قطب فرهنگی، گردشگری، مالی این کشور می باشد. در این شهر می توانید جاذبه های طبیعی و تاریخی متنوعی را مشاهده نمایید اما خورد و خوراک در لنکاوی را نیز نباید فراموش نمایید چرا که در این شهر انواع غذاهای مختلف سنتی سرو می گردد که امتحان کردن آنها به همگان توصیه می گردد. مردم کشور مالزی به خورد و خوراک اهمیت ویژه ای قائل هستند و به همین دلیل شاهد فعالیت رستوران های متعددی در سطح این کشور هستیم. توجه داشته باشید که در هر یک از رستوران های مالزی می توانید انواع غذاهای بین المللی و سنتی را امتحان کنید اما تمامی رستوران ها بی شک غذاهای سنتی را عرضه خواهند نمود. در سطح شهر لنکاوی می توانید انواع رستوران های مختلفی را مشاهده نمایید و می توانید با انتخاب هر یک از آنها غذاهای سنتی لنکاوی را امتحان کنید. توجه داشته باشید که هر یک از غذاهای سنتی لنکاوی عطر و طعم متفاوتی با یکدیگر داشته و به همین دلیل باید پس از امتحان نظر دهید. در این مقاله سعی داریم شما را با بعضی از بهترین غذاهای سنتی لنکاوی آشنا نماییم تا در تور مالزی خوردن این غذاها را از قلم نیندازید. در ادامه با ما باشید:
با تور مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.
ناسی لماکاز جمله غذاهای سنتی لنکاوی
یکی از معروف ترین غذاهای سنتی لنکاوی را می توان ناسی لماک دانست که این غذای سنتی برنجی است که به دلیل طرز پخت متفاوت طعم بی نظیری داشته و مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. مردم لنکاوی اغلب از این غذا در صبحانه ها استفاده می نمایند و طعم و عطر آن دل هرکسی را خواهد برد.
این غذا را معمولا به یک برگ می پیچند که این مورد را می توان از جمله ویژگی های ناسی لماک دانست. علاوه بر صبحانه، این غذا نقش اساسی در میان وعده های مردم لنکاوی ایفا می کند و مردم این شهر به وفور از این غذا استفاده می نمایند. در کنار این غذا می توانید تخم مرغ، خیار، مرغ پخته، ماهی های ریز شده، بادام زمینی و سس تند نیز مشاهده نمایید که این مواد طعم لذیذتری به غذا خواهد بخشید. توجه داشته باشید که این غذا را می توانید در تمامی رستوران های لنکاوی میل نمایید، چرا که از محبوبیت بسیاری در میان مردم برخوردار بوده و از جمله غذاهای پرفروش مالزی به شمار می رود. در بعضی مواقع می توانید گوشت و یا ماهی مرکب سرخ شده را نیز در کنار این غذا مشاهده نمایید که انتخاب آن در رستوران ها بر عهده خود شما خواهد بود.
ساتای از جمله غذاهای سنتی لنکاوی
یکی دیگر از محبوب ترین غذاهای سنتی لنکاوی را می توان ساتای دانست که این غذا به عنوان یک وعده غذایی کامل به شمار می آید و می توانید از آن به عنوان ناهار و یا شام استفاده نمایید. گفتنی است که ساتای به صورت خالص از تکه گوشت های سرخ شده ای بدست می آید که با زردچوبه مخلوط شده اند.
تکه گوشت های پخته شده پس از پخته شدن کامل به سیخ های چوبی کوچک کشیده شده و بر روی منقل قرار داده می شوند که این پخت نهایی طعم لذیذتری به غذا بخشیده و با سرخ شدن کامل می توانید گوشت ها را به صورت ترد تر میل نمایید. معمولا از گوشت مرغ، ماهی و گوشت گاو نیز برای تزئین نمودن این غذا استفاده می نمایند که در کنار هم قرار دریافت این تکه گوشت های مختلف سبب کامل شدن یک وعده غذایی خواهد شد. در کنار این غذا می توانید پیاز، خیار، بادام زمینی و سس تند را نیز مشاهده نمایید. این غذا را تمامی رستوران های لنکاوی طبخ می نمایند و می توانید بهترین غذا را با هزینه کم سرو نمایید.
نودل سرخ شده از جمله غذاهای سنتی لنکاوی
یکی دیگر از غذاهای سنتی لنکاوی را می توان نودل سرخ شده دانست که نودل سرخ شده ای که در لنکاوی طبخ می گردد رنگ و طعم متفاوتی با سایر نودل ها خواهد داشت. به نودل، پیاز و سیر اضافه می نمایند که این امر سبب خوش طعم شدن نودل خواهد شد. توجه داشته باشید که با اضافه کردن میگو، کلم، مرغ، جوانه لوبیا و موسیر به نودل طعم آن را بهتر می نمایند.
نودل را می توانید در تمامی رستوران های لنکاوی و در هر ساعات از شبانه روز مشاهده نمایید که این معنی را می رساند که مردم لنکاوی در تمامی وعده های غذایی از نودل استفاده می نمایند. در بعضی موارد نیز این غذا را با برنج تهیه می نمایند که در این صورت نام این غذا را ناسی گورینگ می نامند. این غذا از چین به مالزی وارد شده است و به دلیل محبوبیت بسیاری که دارد به عنوان یکی از غذاهای سنتی مالزی شناخته می گردد. نودل سرخ شده را می توان یکی از خوشمزه ترین غذاهای مالزی دانست که این غذا می تواند تمامی خواسته های شما از یک غذای فوق العاده را برآورده سازد.
لاکسا از جمله غذاهای سنتی لنکاوی
یکی از معروف ترین غذاهای سنتی لنکاوی را می توان لاکسا دانست که لاکسا به یک سوپ تند گفته می گردد که با بهم زدن آن با انواع ادویه جات طعمی لذیذ به آن می بخشند. شیرنارگیل از دیگر مواد افزودنی به لاکسا می باشد که سبب بالا بردن ارزش غذایی سوپ خواهد شد.
از دیگر مواد تشکیل دهنده لاکسا می توان به: تکه های ریز شده مرغ، فیش بال، توفو، رشته فرنگی، میگو و… اشاره کرد. توجه داشته باشید که این غذا را می توانید به عنوان یک میان وعده و یا پیش غذا استفاده نمایید. طعمی که این غذا دارد می تواند تمامی خواسته های شما را برآورده سازد که این غذای آبکی را می توانید در اکثریت رستوران های لنکاوی شاهد باشید که اغلب این غذا را به همراه لیمو ترش سرو می نمایند که با فشردن آب لیموترش به این غذا می توانید لذت بیشتری به غذا ببخشید.
روجاک از جمله غذاهای سنتی لنکاوی
یکی دیگر از معروف ترین غذاهای سنتی لنکاوی را می توان روجاک دانست که این غذای خوشمزه توانسته نظر همگان را به خود جلب نماید. توجه داشته باشید که روجاک از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشد و می توانید از آن در رستوران ها و همچنین غرفه های شهری خریداری نمایید. توجه داشته باشید که روجاک از: چغندر، خیار خرد شده، ساقه لوبیا، تخم مرغی که به صورت سفت پخته شده است، کیک تهیه شده با آرد و پودر میگو تهیه شده است. پس از اینکه غذا را به صورت کامل پختند آن را در داخل یک ظرف می ریزند و بادام زمینی، ادویه جات و سس به آن اضافه می نمایند.
پس از اینکه غذا به صورت کامل پخته شد مانند بادمجان و کدو پخته شده جلوه خواهد نمود و طعم لذیذی مانند این غذا خواهد داشت. این غذا اغلب به عنوان غذای اصلی به کار می رود و می توانید از آن به عنوان ناهار و یا شام استفاده نمایید. توصیه می گردد که در تور لنکاوی حتما از این غذا استفاده نمایید.
غذاهای ذکر شده تنها غذاهای سنتی لنکاوی نیستند و تنها بخشی از غذاهای این شهر هستند.
منبع: دلتابان