برگر با گوشت آزمایشگاهی به بازار می آید
به گزارش جعبه مهر، خبرگزاری مهر: یک شرکت هلندی نخستین بیف برگر آزمایشگاهی جهان را 5 سال قبل ساخت. اکنون این شرکت اعلام نمود سرمایه لازم برای دنبال کردن برنامه های خود را دریافت نموده و از 2021 میلادی گوشت آزمایشگاهی را به رستوران ها می فروشد.
شرکتMosa Meat اعلام نموده تا به امروز 7.5 میلیون یورو سرمایه دریافت نموده است. دو سرمایه گذار اصلی این شرکتM Ventures و Bell Food Group هستند.
M Ventures بخش سرمایه گذاری شرکت داروسازیMerck KGaAآلمان است. Bell Food نیز یک شرکت فراوری گوشت در سوئیس است. به هرحال Mosa Meat امیدوار است نخستین محصولات خود که احتمالا گوشت مخصوص تهیه برگر است را تا 2021 عرضه کند. هدف این شرکت فراوری صنعتی گوشت های آزمایشگاهی طی 2تا 3 سال بعدی به طوری است که هزینه گوشت به کار رفته برای هر همبرگر به یک دلار برسد.
این درحالی است که کارشناسان حفاظت از محیط زیست هشدار داده اند احتیاج روزافزون دنیا برای گوشت به خصوص در کشورهایی با اقتصاد در حال شکوفایی(مانند چین) بسیار زیاد است.
پ
منبع: برترین ها