بهترین نوشیدنی برای برطرف تشنگی و عطش در فصل گرما
به گزارش جعبه مهر، یک متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذا های گوشتی، سرخ کردنی و غذا های با طبع گرم مصرف گردد، گفت: سکنجبین بسیار مفید بوده و خاصیت برطرف عطش و انرژی زایی خوبی دارد.

به گزارش، نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی درباره راه های مقابله باگرمازدگی در فصل تابستان، گفت : باید توجه کنیم که اکنون در فصل گرما هستیم؛ در نتیجه ضرورتی ندارد تا وعده غذایی ناهار را میل کنیم و مهم تر از این موضوع توجه به این نکته است که می توانیم غذا را کمتر مصرف کنیم؛ ضمن اینکه نوع خوردن غذا نیز بسیار مهم است.
وی با تاکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذا های گوشتی، سرخ کردنی و غذا های با طبع گرم مصرف گردد، گفت: مصرف میوه ها بسیار توصیه می گردد؛ برای نمونه سیب خود یک غذاست یا خوردن سالاد و نان و ماست نیز می تواند برای یک وعده غذایی استفاده گردد؛ به خصوص مصرف آن در ناهار توصیه می گردد.
این متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که بهترین نوشیدنی برای مصرف در فصل تابستان چیست؟، بیان داشت: می توان میوه های موجود را تبدیل به شربت نموده و از آن استفاده کرد؛ مانند شرب زرشک و آبلیمو که توصیه می گردد، اما بهترین ماده ای که باید به آن توجه کنیم سرکه و انگبین است. ما 1261 مدل سرکه و انگبین داریم که سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است بسیار مفید بوده و خاصیت غذایی، برطرف عطش و انرژی زایی خوبی دارد.
منبع: فارس
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما