تسهیلات معاونت علمی برای جذب نخبگان خارجی در ایران

به گزارش جعبه مهر، سید علی حسینی، معاون سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تبادل نظر با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بین المللی iconnect.isti.ir با هدف جذب و اعطای حمایت های مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری از زمستان 1399 شروع شد.

تسهیلات معاونت علمی برای جذب نخبگان خارجی در ایران

وی اضافه نمود: این برنامه با فراهم کردن مجموعه ای از خدمات و تسهیلات برای مهاجران نخبه و کارآفرین، اقامت و زندگی آنها در ایران، زمینه های رشد و شکوفایی و بهره مندی از استعدادهای آنها را در کشور ما ایجاد می نماید.

معاون سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این مرکز در معاونت علمی و فناوری، خدماتی به آنها ارائه می نماید، ادامه داد: ارائه دفترچه اقامت ویژه به مدت سه تا پنج سال به این دسته از مهاجران، یکی از این خدمات است که این نخبه ها را از تمدید سالانه مدارک اقامتی معاف می نماید.

حسینی خاطر نشان کرد: با داشتن دفترچه اقامت ویژه، مهاجران می توانند به جز حق رای از کلیه حقوق شهروندی در ایران برخوردار شوند.

به گفته معاون سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین الملل معاونت علمی، در قالب این برنامه، تا به امروز بیش از 200 نفر متقاضی اقامت در ایران بودند که از این تعداد 78 نفر پیروز به دریافت دفترچه اقامت ویژه شدند.

وی با بیان اینکه این افراد متخصص که از توابع افغانستان، فرانسه، اسپانیا، پاکستان، سوریه و عراق هستند، ادامه داد: این کارآفرینان از تسهیلات معاونت علمی و فناوری بهره مند شده اند و می توانند در دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علمی و فناوری مشغول شوند.

حسینی عنوان نمود: این نخبگان اکنون در دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، فردوسی مشهد، شهید بهشتی، تربیت مدرس، شاهد تهران، اصفهان، آزاد، حکیم سبزواری، پژوهشگاه رویان و پارک فناوری پردیس و تعدادی از شرکت های دانش بنیان در حال فعالیت هستند.

وی اضافه نمود: همچنین این نخبگان در دانشگاه های علوم پزشکی زنجان، قم، دزفول، شهید بهشتی، تهران، ایران، شیراز، تبریز، اراک، کرمان به عنوان سرمایه های انسانی کشور فعالیت می نمایند.

معاون سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تعدادی از این افراد سابقه تحصیل در بهترین دانشگاه های جهان از جمله دانشگاه نانسی فرانسه، دانشگاه مادرید-اسپانیا، دانشگاه آمستردام هلند، دانشگاه ناتینگهام-بریتانیا، هایدلبرگ آلمان، دانشگاه توکیو ژاپن داشته که با حمایت های معاونت علمی و فناوری در ایران فعالیت خود را شروع نموده اند.

حسینی در مورد حمایت های این سامانه iconnect.isti.ir گفت: حمایت های این سامانه شامل چهار بخش تسهیلات اقامتی سه ساله، پنج ساله، 10 سال و بلندمدت در ایران است که فازهای حمایتی بعدی نیز توسعه می یابد.

معاون سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین الملل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید نمود: استقرار در زیست بوم کارآفرینی و نوآوری ایران، امکان استفاده از تسهیلات معاونت علمی (که می تواند مشمول مهاجران نخبه بین المللی گردد)، امکانات آموزشی و رفاهی از دیگر برنامه های حمایتی این سامانه برای نخبگان خارجی از سوی مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی به شمار می رود.

مجله کامپیوتر: مجله کامپیوتر: هر چی در مورد تکنولوژی و کامپیوتر بخوای بدونی اینجا هست

تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 10275

به "تسهیلات معاونت علمی برای جذب نخبگان خارجی در ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تسهیلات معاونت علمی برای جذب نخبگان خارجی در ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید