تعداد مبتلایان به کرونا در پنتاگون به 89 نفر افزایش یافت
به گزارش جعبه مهر، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا اطلاع داد که تعداد مبتلایان به کرونا در پنتاگون به 89 نفر افزایش یافته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، چاک برایسهارد سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز چهارشنبه گفت که تعداد مبتلایان به کرونا در وزارت دفاع آمریکا به 89 نفر افزایش یافته است.
وی که با خبرگزاری آناتولی ترکیه مصاحبه می کرد، اضافه کرد: 49 نفر از مبتلایان به کرونا نظامی بوده و 40 نفر دیگر نیز غیرنظامیان پنتاگون هستند.
در پی شیوع کرونا در میان اعضای وزارت دفاع آمریکا، مارک اسپر وزیر دفاع این کشور و معاونش خود را قرنطینه نموده و کارهای وزارت دفاع را به وسیله ارتباط تلفنی و تصویری به پیش می برند.
هفته پیش نیز یک مقام پنتاگون هشدار داده بود که آمار رسمی شمار نظامیان این کشور که به ویروس کرونا مبتلا شده اند با آمار واقعی تفاوت دارد.
همچنین چند روز پیش کریستوفر کاوولی فرمانده نیروهای آمریکایی در اروپا که به دلیل شرکت در کنفرانسی در اروپا ممکن بود به کرونا مبتلا شده باشد، خود را در قرنطینه قرار داد.
بر اساس آخرین آمار طی 24 ساعت گذشته 1608 نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده اند تا مجموع مبتلایان به کرونا در این کشور به 8019 نفر برسد.
همچنین با مرگ 15 نفر دیگر در آمریکا به دلیل کرونا، شمار قربانیان این ویروس در آمریکا به 124 نفر رسید.
.
منبع: خبرگزاری فارسمسافرت رو: مسافرت رو: آگاهانه سفر کنیم تا بیشتر از سفر لذت ببریم
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری