فراوری گوشت قرمز افزایش یافت
به گزارش جعبه مهر، فراوری گوشت قرمز در فصل تابستان 1398 نسبت به فصل بهار در کشتارگاه های رسمی کشور بیش از 13 درصد افزایش پیدا کرد.
به گزارش گروه مالی خبرنگاران به نقل از مرکز آمار ایران بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با43,3 هزار تن، 56.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز فراوری شده را به خود اختصاص داده است.
گزیده نتایج فصل تابستان آمارگیری کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز فراوری شده انواع دام های ذبح شده در کشتارگاه های رسمی کشور در فصل تابستان 1398 جمعاً 77 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با43,3 هزار تن، 56.2 درصد از کل وزن گوشت قرمز فراوری شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با 25.7 هزار تن، بز و بزغاله با 6.1 هزار تن و سایر انواع دام ها با 1.9 هزار تن، به ترتیب 33.3 درصد، 7.9 درصد و 2.6 درصد از کل وزن گوشت قرمز فراوری شده را به خود اختصاص داده اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه های کشور در تابستان سال 1398 با عملکرد فصل مشابه سال 1397 نشان دهنده کاهش 22 درصدی مقدار فراوری گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور است. کاهش مقدار فراوری گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره 21 درصد، برای بز و بزغاله 26 درصد و برای گاو و گوساله 23 درصد بوده است.
نتایج حاصل از این طرح نشان می دهد که فراوری گوشت قرمز در کشتارگاه ها در فصل تابستان نسبت به فصل بهار همین سال بیش از 13 درصد افزایش داشته است.
منبع: خبرگزاری دانشجومسافرت رو: مسافرت رو: آگاهانه سفر کنیم تا بیشتر از سفر لذت ببریم
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری