روش تهیه بادمجان شکم پر یونانی
به گزارش جعبه مهر، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بادمجان شکم پر یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بادمجان قایقی بزرگ 4 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پنیر پیتزا 200 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
جعفری خورد شده 3 قاشق غذاخوری
مغز گردو خورد شده 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای خلال شده 1 عدد
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
بادمجان ها را شسته و به صورت طولی از وسط نصف کنید. سپس به مدت 2 ساعت در آب نمک بخوابانید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آن ها را شسته و خشک کرده و کمی سرخ کنید.
پیاز را نگینی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید تا آب گوشت کشیده شده و تفت داده شود. زردچوبه، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید. سیر را ریز نگینی کرده و به همراه گردو و جعفری خورد شده به مایه گوشتی اضافه کنید.
یک استکان آب به مایه گوشتی اضافه کرده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شده و مواد به روغن بیافتد. از مایه گوشتی با قاشق برداشته و درون بادمجان ها را پر کنید. بادمجان های پر شده را درون ظرف مناسب فر بچینید. روی بادمجان ها یک خلال فلفل دلمه ای گذاشته و روی آن ها پنیر پیتزا بریزید.
فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از گذشت 10 دقیقه و وقتی فر گرم شد، ظرف بادمجان را روی پنجره وسط فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزای روی بادمجان ها آب شده و رنگ طلایی خوشرنگی به خود بگیرند.
نوش جان.
منبع: گردشبانbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا