روش تهیه بادمجان شکم پر یونانی

به گزارش جعبه مهر، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بادمجان شکم پر یونانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

روش تهیه بادمجان شکم پر یونانی

مواد لازم:

بادمجان قایقی بزرگ 4 عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پنیر پیتزا 200 گرم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

جعفری خورد شده 3 قاشق غذاخوری

مغز گردو خورد شده 3 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

فلفل دلمه ای خلال شده 1 عدد

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

نمک 1 و 1/2 قاشق چایخوری

زرد چوبه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

بادمجان ها را شسته و به صورت طولی از وسط نصف کنید. سپس به مدت 2 ساعت در آب نمک بخوابانید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آن ها را شسته و خشک کرده و کمی سرخ کنید.

پیاز را نگینی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید تا آب گوشت کشیده شده و تفت داده شود. زردچوبه، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید. سیر را ریز نگینی کرده و به همراه گردو و جعفری خورد شده به مایه گوشتی اضافه کنید.

یک استکان آب به مایه گوشتی اضافه کرده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شده و مواد به روغن بیافتد. از مایه گوشتی با قاشق برداشته و درون بادمجان ها را پر کنید. بادمجان های پر شده را درون ظرف مناسب فر بچینید. روی بادمجان ها یک خلال فلفل دلمه ای گذاشته و روی آن ها پنیر پیتزا بریزید.

فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از گذشت 10 دقیقه و وقتی فر گرم شد، ظرف بادمجان را روی پنجره وسط فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزای روی بادمجان ها آب شده و رنگ طلایی خوشرنگی به خود بگیرند.

نوش جان.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: گردشبان
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 7254

به "روش تهیه بادمجان شکم پر یونانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه بادمجان شکم پر یونانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید