سند آسیب زا بودن معدن طلای اندریان منتشر شد

به گزارش جعبه مهر، سند آسیب هایی که معدن طلای اندریان به محیط زیست و جانداران منطقه می زند از سوی سازمان محیط زیست منشر شد.

سند آسیب زا بودن معدن طلای اندریان منتشر شد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، بهربرداری از معدن طلای اندریان با روشی موسوم به سیانور، آلودگی زیست محیطی را در این منطقه به وجود آورده که باعث شد تا فعالان محیط زیست و منابع طبیعی آذربایجان شرقی خواهان شفافیت عملکرد ادارات و سازمان های ذیربط شوند.

به همین دلیل، سند آسیب هایی که معدن طلای اندریان به محیط زیست و جانداران منطقه می زند از سوی سازمان محیط زیست منشر شد.

بنابر این گزارش، در پساب حاصل از فعالیت معدن طلای اندریان 3 برابر حد مجاز سیانور وجود دارد و علاوه بر آن، ورود دیگر سموم و مواد آسیب زا به محیط زیست مشاهده می گردد.

این در حالی است که استاندار آذربایجان شرقی، اداره کل محیط زیست استان و فرماندار ورزقان، بار ها در مصاحبه ها و بیانیه هایشان بر عدم آلودگی معدن طلای اندریان تاکید و افشاگران را متهم به نشر اکاذیب نموده اند.

در این راستا، فرماندار ورزقان گفته بود در صورت اثبات آلودگی معدن طلای اندریان فعالیت آن را متوقف می نماید.

بیشتر بخوانید:

  • استخراج طلا به قیمت از بین رفتن محیط زیست / فلزی که بیشتر از سلامتی مردم اهمیت دارد!

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 4642

به "سند آسیب زا بودن معدن طلای اندریان منتشر شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سند آسیب زا بودن معدن طلای اندریان منتشر شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید