صدای گریه نوزاد نشانه چیست و چه اقداماتی لازم دارد؟

به گزارش جعبه مهر، گریه نوزادان وضعیتی است که توجه مادر را برای رسیدگی هرچه سریع تر به نوزاد جلب می نماید. انواع گریه نوزاد و معانی آن را قبلا شرح داده ایم. اما گاهی بچه ها گویی از گریه کردن خسته نمی شوند و مادران درمانده و مستاصل را با سوالات بی پاسخ بسیاری روبه رو می نمایند. در این مطلب، اطلاعاتی درباره صدای گریه نوزاد و راهکاری برای آرام کردن کودک ارائه شده است.

صدای گریه نوزاد نشانه چیست و چه اقداماتی لازم دارد؟

انواع صدای گریه نوزاد

درست است که نمی توان گریه بچه ها را دقیقا دسته بندی کرد اما اصول کلی وجود دارد.

1. صدای گریه نوزاد تازه متولد شده

گریه نوزدان تازه متولد شده، صدایی بلند و بسیار رسا دارد و پس از هر بار جیغ زدن، قفسه سینه شان پر و خالی می گردد.

نوزادان تازه متولد شده، معمولا گریه ای با صدای بلند و واضح دارند و قفسه سینه شان پس از هر جیغ کاملا پر و خالی می گردد بین این گریه ها تنفس کوتاهی می نمایند و یک گریه کوتاه تر دارند سپس با رسیدن اکسیژن کافی به قفسه سینه، برای جیغ بعدی آماده می شوند.

2. صدای گریه نوزاد چند ماهه

نوزاد چند ماهه تنفس عمیق تری دارد و به همین دلیل گریه های طولانی تری می نماید. نوزادی که گرسنه است گریه اش همراه با پیچ و تاب است. در صورتی که میلی به غذا نداشته باشد گریه اش طولانی تر و با صدای بلند می باشد. اگر گریه اش گوش خراش بود و چهره اش با گریه عادی تفاوت داشت، بدین معنی است که کودک درد دارد و تا زمانی که درد برطرف نگردد کودک گریه می نماید.

چگونه صدای گریه کودک را قطع کنیم؟

ماساژ دادن بچه ها یکی از بهترین روش های آرام کردن آن هاست. او را به یک اتاق آرام با نور مناسب ببرید. پوشکش را درآورید و به آرامی پاها، دست ها و معده و پشت او را ماساژ دهید. واکنش وی به شما می گوید که ماساژ کدام قسمت های بدن را دوست دارد، ابتدا از سر آغاز کنید، ضربه های آرامی به پیشانی کودک بزنید سپس دو طرف صورت را به آرامی ماساژ دهید و از پیشانی به سمت گردن بروید.

از شقیقه به سمت فک بروید و ماساژ را ادامه دهید. پشت گوش ها را با انگشت هایتان ماساژ دهید و با یک حرکت دورانی کل جمجمه و سر را ماساژ دهید. سپس دست ها را از بازوها تا مچ به آرامی ماساژ دهید. کف دست ها را با انگشت شست فشار دهید و انگشت ها را یکی یکی به آهستگی بفشارید. قفسه سینه کودک را به آرامی با کف دست و ابتدا به سمت گردن و سپس به دو طرف بدن فشار دهید. شکم را با هر دو دست که روی هم گذاشته اید به آهستگی فشار دهید و پاها را در حالی که انگشتانتان را دور ران کودک حلقه نموده اید، از پایین به بالا و بالعکس ماساژ دهید. هریک از انگشتان پا را به آرامی به طرف خارج بکشید.

نباید فراموش کنید که گریه کردن بخشی از زندگی طبیعی نوزاد است و راهکارهایی که برای آرام سازی او انجام می دهید، بخشی از توانمندی های مادرانه شما را شکوفا می نماید. بنابراین به جای آشفتگی، خشم، احساس یاس و ناامیدی به خاطر بسپارید که پس از هر بار گریه نوزاد، به تجربیاتتان اضافه می گردد و در طول زمان میزان صدمات وارده به نوزاد و کودک کمتر خواهد شد.

بیشتر بدانید: علت گریه نوزاد در خواب چیست و راهکارهای برطرف آن کدامند؟

سخن آخر

همه نوزادان لااقل روزی 2 ساعت گریه می نمایند. گریه بخشی از زندگی نوزادان (بچه های زیر یک ماه) و شیرخواران (بچه های زیر 2 سال) است؛ یعنی نمی گردد حذفش کرد ولی می گردد علتش را فهمید تا راحت تر و زودتر آرامشان کرد. بیشتر شیرخواران احتیاج دارند هر 2 تا 3 ساعت یک بار چیزی بخورند. در این میان، برخی شیرخواران هستند که وقتی گرسنگی سراغشان می آید، بدجوری شلوغ می نمایند. این بچه ها ممکن است آنقدر هنگام شیر خوردن هل بزنند که همراه با شیر، مقداری هوا ببلعند و در نتیجه، دچار نفخ و دل درد شوند و بزنند زیر گریه.

در انتها شما به ما بگویید که تجربه شما در این مورد چه بوده است؟ صدای گریه نوزاد شما چه مفاهیمی داشته است؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه برای ما بنویسید. همچنین شما می توانید با علت گریه نوزاد هنگام شیر خوردن نیز در انگیزه آشنا شوید.

مجله کامپیوتر: مجله کامپیوتر: هر چی در مورد تکنولوژی و کامپیوتر بخوای بدونی اینجا هست

تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 7646

به "صدای گریه نوزاد نشانه چیست و چه اقداماتی لازم دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صدای گریه نوزاد نشانه چیست و چه اقداماتی لازم دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید