طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با طعم اصیل

به گزارش جعبه مهر، یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای که می توانید در آشپزخانه منزل خود تهیه کنید و یک غذای کاملا مجلسی نیز محسوب می شود، دلمه بادمجان است. انواع دلمه بادمجان را می توان با استفاده از مواد اولیه تا حدودی متفاوت تهیه کرد و البته طعم همه آن ها فوق العاده به نظر می رسد. در این مطلب طرز تهیه دلمه بادمجان را دنبال کرده و فوت و فن های آن را مرور می کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با طعم اصیل
دلمه بادمجان
تعداد نفرات3 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا60 دقیقه
مقدار سختیمیانه

دلمه بادمجان

دلمه بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که با داشتن ترکیب مواد دلمه و خود بادمجان، مجذوب کنندهیت زیادی دارد. این غذا را می توان برای هر دو وعده ناهار و شام سرو کرده و در کنار دیگر انواع دلمه، چون دلمه فلفل، دلمه گوجه فرنگی و … قرار داد.

مواد اولیه برای درست کردن دلمه بادمجان

برای آن که بتوانید دلمه بادمجان خوشمزه و بی نقصی آماده کنید، به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازممقدار مورد نیاز
بادمجان دلمه ایپنج عدد
گوشت قیمه اینیم کیلوگرم
سبزی دلمه بادمجاندو پیمانه
پیازیک عدد
ربچهار قاشق غذاخوری
لپهدویست گرم
پیازچهده عدد
زردچوبهبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی
فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی

لازم به ذکر است که برخی افراد به لپه علاقه ای نداشته و در این صورت می توانید طرز تهیه دلمه بادمجان بدون لپه را دنبال کنید.

طرز تهیه دلمه بادمجان در منزل

برای تهیه دلمه بادمجان شکم پر، لازم است که مراحل زیر را دنبال کنید. مراحل تهیه این دلمه نیز شبیه به دلمه فلفل بوده و تفاوت چندانی ندارد.

  • مرحله اول:پیش از هر کاری بادمجان ها را شسته و به آرامی محتویات داخل آن ها را تخلیه کنید و کمی نمک بزنید. دقت داشته باشید که این محتویات بادمجان را دور نریزید، زیرا آن ها را در مراحل بعدی نیاز خواهید داشت.
  • مرحله دوم: پیاز را شسته و به صورت نگینی خرد کنید. حالا پیازهای خرد شده را در یک تابه یا قابلمه ریخته و تفت دهید. پس از کمی تفت خوردن پیازها، به آن ها زردچوبه بزنید تا طلایی رنگ شوند.
  • مرحله سوم: سپس گوشت خرد شده را به همراه ادویه های لازم یعنی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به پیازهای سرخ شده اضافه کرده و باز تفت بدهید تا خامی گوشت و لپه، گرفته گردد.
  • مرحله چهارم: حالا نوبت به اضافه کردن رب می رسد. دقت داشته باشید که بعد از اضافه کردن رب، نیز باید به تفت دادن ادامه دهید تا طعم خامی رب گرفته گردد. لازم است که رب را هم بزنید تا با یک جا ماندن، ته نگیرد.
  • مرحله پنجم: سپس بادمجان ها را در یک تابه دیگر، در روغن سرخ کنید و مراقب باشید پوست بادمجان آسیبی نبیند. برای سرخ کردن بادمجان و جلوگیری از هدررفت روغن زیاد، خوب است که ابتدا به کمک یک دستمال بدون پرز و خشک، آب میان بافتی بادمجان ها را گرفته و سپس آن ها را تک به تک داخل تابه بیندازید. سپس آن ها را با دقت از داخل روغن بیرون آورده و در یک سینی قرار دهید تا در کنار هم فرم اولیه خود را حفظ کنند.
  • مرحله ششم: حالا داخل قابلمه و روی محتویات آن، آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا خورشت قیمه شما پخته گردد. (دقت داشته باشید که برای این خورشت قیمه، لیمو عمانی اضافه نمی کنیم.)
  • مرحله هفتم:سبزی دلمه را به همراه پیازچه ها خرد و ساطوری کرده و آماده بگذارید.
  • مرحله هشتم: پس از آن که خورشت پخته شد، سبزی دلمه بادمجان را به همراه دو پیمانه برنج، به آن اضافه کرده و بگذارید کمی دیگر بجوشد تا برنج به حالت نیم پز برسد.
  • مرحله نهم: به مرحله نهم از طرز تهیه دلمه بادمجان رسیدیم. حالا داخل بادمجان ها را با این مواد آماده شده پر کرده و درپوش یا همان سر بادمجان را در جای خود قرار دهید.
  • مرحله دهم:زمانی که همه بادمجان ها را پر کردید، آن ها را در یک قابلمه کنار هم طوری قرار دهید که حین پخت تکان نخورده و دچار مسئله ای نشوند.
  • مرحله یادزهم:حالا تمام محتویات بادمجان ها که در مرحله اولیه تخلیه کرده بودید را کف قابلمه ریخته و دور تا دور بادمجان ها قرار دهید. این در حقیقت طرز تهیه سس دلمه بادمجان است که با کمی تفت داده شدن و غلظت پیدا کردن با آب رب تفت داده شده، طعم عالی به خود خواهد گرفت.
  • مرحله یازدهم:تنها چند قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و درب آن را بگذارید. این قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شده و دلمه بادمجان شما آماده سرو گردد.

دستور پخت دلمه بادمجان تبریزی

طرز تهیه این نوع دلمه به روش تبریزی تفاوت زیادی ندارد. در واقع در تهیه دلمه بادمجان تبریزی، به جای استفاده از گوشت قیمه ای، از گوشت چرخ کرده استفاده شده و طعم آن، آن قدرها تفاوتی ندارد. به کار بردن گوشت چرخ کرده باعث می گردد که مایه این دلمه، یکدست تر شده و سرخ کردن و پخت گوشت نیز به لحاظ چرخ کرده بودن، بارها راحت تر باشد.

طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل

شما می توانید به راحتی تمام این مراحل گفته شده در بالا را با فلفل دلمه سبز، نارنجی، زرد و قرمز نیز تکرار کرده و به این ترتیب دلمه گوجه، بادمجان و فلفل ترکیبی تهیه کنید که طعم و ظاهر به مراتب بهتر و مجذوب کننده تری خواهد داشت. در حقیقت طرز تهیه دلمه بادمجان و فلفل و گوجه نیز تفاوت خاصی با بادمجان دلمه ای ندارد.

سفارش آنلاین غذا دلمه بادمجان در خبرنگاران

نحوه درست کردن دلمه بادمجان را به صورت مرحله به مرحبه برایتان توضیح دادیم. همان طور که در بالا مشاهده کردید مراحل تهیه دلمه بادمجان زمان گیر و تا حدودی پرکار است. خبر خوب این که شما می توانید به راحتی نسبت به سفارش آنلاین غذا در خبرنگاران اقدام کرده و انواع دلمه بادمجان یا دلمه بادمجان و فلفل را از بهترین رستوران ها درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 26 دی 1403 بروزرسانی: 26 دی 1403 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 11487

به "طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با طعم اصیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه با طعم اصیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید