طرز تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

به گزارش جعبه مهر، سالاد سزار از نان تست برشته شده، فیله مرغ و کاهو تهیه می گردد، اما طعم این سالاد به دلیل سس بی نظیر آن است که دو روش برای تهیه آن وجود دارد. در ادامه هر دو روش تهیه سس این سالاد توضیح داده می گردد.

طرز تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد سزار غذایی ایتالیایی است که به دو شیوه تهیه می شود. در برخی از مناطق ایتالیا این سالاد بدون سس مایونز تهیه می شود و در برخی دیگر از مناطق این کشور با استفاده از سس مایونز آماده می شود.

اگرچه در بسیاری از رستوران ها در این سالاد از زیتون و گوجه گیلاسی استفاده می شود، اما در شیوه اصیل از این مواد اولیه استفاده نمی شود. در واقع پایه اصلی این سالاد نان تست، کاهو و مرغ است.

سالاد سزار بدون سس مایونز

به منظور تهیه این سالاد برای سه الی چهار نفر، به 30 الی 40 دقیقه زمان و مواد اولیه ای که در ادامه مشاهده می کنید، احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
کاهو پیچ2 عدد
لیموترش4 عدد
جعفری20 شاخه
سینه مرغ300 الی 400 گرم
ماست5 فاشق غذاخوری
سس خردل2 قاشق غذاخوری
سرکه سفیدیک قاشق مرباخوری
روغن زیتوننصف استکان
نان تستیک بسته
پنیر پارمزان رنده شده3 قاشق غذاخوری
پودر سیر، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

چند نکته:

  • میزان سرکه را می توانید تا یک قاشق غذاخوری افزایش دهید، اما توجه داشته باشید که سس سالاد نباید بوی سرکه بدهد؛ بنابراین سرکه سفید را به تدریج اضافه کنید.

  • ترجیحا از ماست کم چرب بهره ببرید تا کالری سالاد کمتر شود.

دستور تهیه:

  1. اگر قطر فیله مرغ زیاد است، آن را از وسط به دو نیم یا کمی بکوبید. سینه مرغ را به چند قسمت تقسیم کنید، اما تکه ها باید درشت باشند.
  2. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مرغ را در آن قرار دهید.
  3. مقداری پودر سیر و فلفل سیاه به آن اضافه کنید، به طوریکه تمام تکه های مرغ به این ادویه ها آغشته شوند.

  4. زمانی که مرغ کاملا پخت، مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید.
  5. دو عدد از لیموترش ها را آب بگیرید و به مرغ اضافه کنید. مرغ ها را گاهی زیرورو کنید تا اطراف آن کاملا بپزد.

  6. نان ها را به صورت مستطیلی به بزرگی یک بند انگشت خرد کنید.

  7. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و نان ها را به آن اضافه کنید. اندکی پودر سیر نیز به نان ها بپاشید تا طعم بگیرید. نان را آنقدر تفت دهید تا برشته شود و وقتی آن را می جوید ترد باشد. این مرحله را با دقت انجام دهید، زیرا در طعم نهایی این سالاد بسیار تاثیرگذار است.

  8. کاهو را خرد کنید.
  9. ساقه جعفری ها را جدا و جعفری را خرد کنید. جعفری را نباید ریز خرد نمایید.

  10. برای تهیه سس این سالاد، ماست، سرکه، خردل (ترجیحا تند نباشد)، آب لیموترش، اندکی نمک و مقداری پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس نصف پنیر پارمزان را نیز به آن بیفزایید.
  11. سس را روی سطح کاهو جعفری پخش کنید.
  12. مرغ را به تکه هایی به اندازه بند انگشت خرد نموده و به سالاد اضافه کنید.

  13. تکه های نان را نیز روی سالاد بریزید.

  14. مابقی پنیر را نیز تا نان ها گرم هستند، به سالاد اضافه کنید تا نان ها طعم پنیر بگیرند.

سالاد سزار آماده است و می توانید آن را سرو کنید. هنگام سرو کمی سالاد را بهم بزنید تا تمام مواد طعم سس را بگیرد. اگر از ابتدا آن را بهم بزنید، نان های تست اندکی خمیر می شوند.

سالاد سزار با سس مایونز

به منظور تهیه این نوع از سالاد سزار برای دو الی سه نفر، به 30 الی 40 دقیقه زمان و مواد اولیه ای زیر احتیاج خواهید داشت.

مواد لازم
سینه مرغیک عدد
نان تست100 الی 120 گرم
کاهو پیچیک عدد
زرده تخم مرغیک عدد
سویا سسیک دوم الی یک قاشق غذاخوری
لیموترش2 عدد
روغن زیتون2 الی 3 عدد
سس مایونز2 الی 3 عدد
پنیر پارمزان رنده شده2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیربه میزان لازم

نکته:

  • در صورت تمایل می توانید از سس ورچستر به جای سویا سس بهره ببرید، اما طعم آن چندان با ذائقه ایرانی هماهنگ نیست.

شیوه آماده سازی

  1. به شیوه ای که قبلا ذکر شده مرغ و نان تست را آماده کنید.
  2. کاهو را خرد کنید و در ظرف قرار دهید. احتیاجی نیست که کاهو را ریز خرد کنید.
  3. برای تهیه سس این سالاد، زرده تخم مرغ را بزنید تا از لختگی دربیاید. سپس به آن یک الی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، سس مایونز، سویا سس، آب یک عدد لیموترش، پودر سیر، اندکی نمک و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمزان اضافه کند و بهم بزنید.
  4. سس را روی سطح سالاد پخش کنید.
  5. مرغ و نان را نیز روی سالاد قرار داده و تا نان ها گرم هستند مابقی پنیر پارمزان را اضافه کنید.

سالاد سزار پیش غذایی لذیذ است، البته اگر آن را تهیه می کنید بهتر است چندان به فکر غذای اصلی نباشید. زیرا این غذا آنقدر لذیذ است که حتی می تواند جای غذای اصلی را نیز بگیرد. این سالاد حاوی گوشت، نان و سبزیجات است و غذایی کامل محسوب می شود. در برخی از رستوران ها برای تزیین بیشتر این غذا از زیتون بدون هسته حلقه ای خرد شده و گوجه گیلاسی نیز استفاده می نمایند. اگرچه این مواد غذایی در دستور اصلی تهیه سالاد ایتالیایی نیست، اما به بهبود طعم و ظاهر آن یاری می نماید. انواع سالاد گزینه های مناسبی برای میان وعده و زینت سفره ها ناهار و شام هستند.

منبع: setare.com
انتشار: 22 اسفند 1399 بروزرسانی: 22 اسفند 1399 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 9197

به "طرز تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید