10 نکته طلایی سالاد سزار با مرغ سوخاری رستوران های معروف رو بلدی؟

به گزارش جعبه مهر، سالاد سزار با مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین و شیک ترین انواع سالاد رستورانی و کافه ای است. البته سالاد آمریکایی از ترکیب کاهو، نان کروتان یا تست مزه دار شده، مرغ یا میگو درست می گردد. مرغ به کار رفته در طرز تهیه سالاد سزار می تواند از نوعی رژیمی یعنی آبپز، کبابی یا سالاد سزار با مرغ گریل شده یا به صورت غیر رژیمی و سوخاری یا سرخ شده باشد. سالاد سزار با سس مخصوص سرو می گردد تا طعم جذابی به آن اضافه کند. در این مقاله از در ما طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری، نکات تهیه و سرو آن را به شما آموزش خواهیم داد.

10 نکته طلایی سالاد سزار با مرغ سوخاری رستوران های معروف رو بلدی؟

طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری در یک نگاه

برای درست کردن سالاد سزار با مرغ سوخاری، سینه مرغ را بشویید، به صورت ورقه ای برش بزنید. آن را بکوبید تا کمی نازک گردد. سپس سینه مرغ را با پودر پیاز، پودر سیر، آویشن، روغن زیتون و نمک مزه دار کنید و در یخچال برای نیم ساعت استراحت دهید. نان های تست را به صورت مکعبی برش بزنید. به روغن زیتون آغشته کنید و در تابه برشته کنید.

مرغ را با آرد معمولی، تخم مرغ و آرد سوخاری، آغشته کنید. هر دو طرف مرغ ها را در تابه سرخ کنید. کاهوها را بشویید و خرد کنید. مواد سس سالاد سزار را ترکیب کنید. در آخر، در ظرف سرو، کاهوها، سینه سوخاری شده، نان تست و سس سالاد را بریزید و سالاد سزار را سرو کنید.

شما می توانید میزان مواد اولیه، مراحل و جزییات طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری را در این مطلب بخوانید.

مواد اولیه برای تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
کاهو رومی (کاهو معمولی)1 عدد میانه
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)1 عدد
آرد معمولینصف لیوان فرانسوی دسته دار
پودر سوخارینصف لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان کافی
پودر پیاز1 قاشق چای خوری
پودر سیر1 قاشق چای خوری
نان باگت2 عدد
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سس مایونز3/4 لیوان فرانسوی دسته دار
لیموترش1 عدد
سس خردل1 قاشق غذاخوری
سیر1 حبه
پنیر پارمسان3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه، آویشن و نمکبه میزان لازم

مواد لازم برای سرخ کردن مواد و سرو سالاد سزار

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
پنیر پارمسان و گوجه گیلاسیبه میزان دلخواه
تخم مرغ آبپز (اختیاری)1 تا 2 عدد

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 1 ساعت

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت مرغ سالاد سزار: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری

یکی از روش های ، استفاده از مرغ سوخاری است که طعم بسیار لذیذی به آن می دهد. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: سینه مرغ را آماده کنید

در ابتدا برای آماده کردن مرغ، سینه مرغ را بشویید و به صورت ورقه ای برش بزنید تا نازک گردد. اجازه دهید مرغ آب اضافی خود را از دست بدهد. سپس با بیفتک کوب یا گوشتکوب دستی، کمی روی سینه مرغ بکوبید تا نازک تر گردد ولی مراقب باشید، بافت مرغ، پاره نگردد.

در صورت تمایل می توانید سینه مرغ را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: سینه مرغ را مزه دار کنید

در ادامه، ورقه های سینه مرغ را در یک ظرف بگذارید و روی آنها پودر سیر ()، پودر پیاز ()، فلفل سیاه، نمک و 2 قاشق روغن زیتون بریزید. همه این مواد را با سینه های مرغ ماساژ دهید تا مواد مرینیت روی آن را بپوشاند. سپس درب ظرف را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

برای خرید انواع ادویه معطر غذا، انواع نمک و روغن زیتون از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله سوم: نان های تست را آماده کنید

در فاصله مزه دار شدن سینه مرغ و در این مرحله از طرز تهیه سالاد سزار رستورانی با مرغ سوخاری، دور هر دو تکه نان تست را برش بزنید تا فقط قسمت های نرم و سفید نان ها باقی بماند. سپس، نان های تست دورگیری شده را به صورت مکعبی خرد کنید.

برای خرید انواع نان مانند نان تست می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: نان تست را مزه دار و سرخ کنید

سپس تکه های نان را با یاری یک فرچه آشپزی به روغن زیتون آغشته کنید. حالا، تابه مناسبی را روی حرارت میانه بگذارید تا داغ گردد. قطعات نان آغشته به روغن را در این تابه داغ بچینید و برشته کنید.

در صورت تمایل، می توانید میزانی پودر سیر یا به میزان 1 قاشق چای خوری سیر رنده شده روی نان ها بریزید تا طعم و عطر سیر بگیرند. بعد از طلایی شدن نان های تست، قطعات نان خوش عطر و طعم و برشته را در بشقاب بریزید و کنار بگذارید تا در زمان سرو، به سالاد سزار با مرغ سوخاری اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید نان کروتان را در فر هم برشته کنید.

مرحله پنجم: مواد سوخاری را آماده کنید

بعد از استراحت کردن مرغ ها، آنها را از یخچال بیرون بیاورید. در یک بشقاب، آرد معمولی و در یک بشقاب دیگر آرد سوخاری بریزید. تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با قاشق هم بزنید تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملا با هم ترکیب شده و از لختگی دربیاید.

تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله ششم: مرغ ها را سوخاری کنید

هر ورقه سینه مرغ را ابتدا در آرد معمولی بزنید تا کاملا روی آن را بپوشاند. سپس سینه مرغ را به تخم مرغ آغشته کنید. در آخر، سینه مرغ را در آرد سوخاری بزنید تا دو طرف آن کاملا به پودر سوخاری آغشته گردد. همه مرغ ها را به همین روش، به مواد سوخاری آغشته کنید و کنار بگذارید.

مرحله هفتم: مرغ سوخاری را سرخ کنید

در این مرحله از تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری، در یک تابه میزانی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا هم تابه و هم روغن، کاملا داغ گردد. سپس شعله را روی حالت ملایم تنظیم کنید و تکه های مرغ سوخاری شده را در تابه بگذارید.

اجازه دهید یک سمت مرغ ها سوخاری گردد. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم طلایی گردد. مرغ های سوخاری که سرخ شدند، از تابه بیرون بیاورید و روی یک دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.

شما می توانید روغن سرخ کردنی را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله هشتم: کاهوها را آماده کنید

در ادامه، برگ های کاهو را جدا کنید و در یک ظرف بریزید. روی کاهوها را آب بریزید و آنها را به مدت 10 دقیقه بخیسانید تا گل و لای آنها ته نشین گردد. سپس کاهوها را از داخل آب جمع کنید و در یک آبکش بشویید. اجازه دهید آب اضافی کاهوها گرفته گردد. سپس آنها را روی تخته آشپزخانه در میزان های 2 تا 3 سانتی متری یا میزان دلخواه خود خرد کنید.

مرحله نهم: سس سالاد سزار را درست کنید

برای طرز تهیه سس سالاد سزار، در یک کاسه، سس مایونز، پودر آویشن، نمک، فلفل سیاه، پنیر پارمسان رنده شده، سس خردل، یک حبه سیر رنده شده را بریزید. آب یک لیموترش را هم بگیرید و در کاسه بریزید. اگر لیموترش ندارید از میزانی آبلیموی تازه و باکیفیت بهره ببرید. با همزن همه مواد را با هم ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند.

سس مایونز، سس خردل، پنیر پارمسان و آبلیموی تازه را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله دهم: سالاد سزار با مرغ سوخاری را سرو کنید

در یک کاسه مخصوص سرو، کاهوهای خرد شده را بریزید. نان های تست برشته شده و سینه مرغ سوخاری شده را اضافه کنید. می توانید سینه مرغ را به صورت مکعبی یا نواری برش بزنید. روی سالاد را کمی پنیر پارمزان بپاشید. می توانید چند عدد گوجه گیلاسی و تخم مرغ آبپز هم روی سالاد بگذارید. سس سالاد سزار را روی سالاد بریزید یا کنار سالاد سرو کنید. سالاد سزار با مرغ سوخاری شما آماده است. نوش جان!

نکات مهم در طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری

  • برای طرز تهیه سالاد سزار رژیمی، مرغ را سوخاری نکنید و به صورت گریل، کبابی یا آبپز درآورید. سپس به مواد سالاد سزار اضافه کنید. بعلاوه به جای سس مایونز از ماست همزده یا ماست چکیده (طرز تهیه ماست چکیده) در تهیه سس سالاد بهره ببرید.
  • به جای سس سالاد سزار می توانید سس هزار جزیره (طرز تهیه سس هزار جزیره) را جایگزین کنید.
  • به جای کاهو رومی از کاهو معمولی می توانید بهره ببرید.
  • به جای نان تست برشته شده می توانید از نان کروتان آماده فروشگاهی، بهره ببرید.
  • تکه های مرغ را قبل از سوخاری کردن، ابتدا مزه دار کنید تا هم طعم دار و هم نرم گردد، سپس با مواد سوخاری، آغشته کنید.
  • برای اینکه سس سالاد سزار به طعم اصیل خود نزدیک گردد می توانید از سس ورچستر هم در ترکیب مواد سس بهره ببرید.
  • برای تزیین سالاد سزار می توانید از گردوی خرد شده، جوانه گندم یا ماش، پنیر فتا و … بهره ببرید.
  • سالاد سزار با مرغ سوخاری را به صورت تازه سرو کنید ولی اگر اضافه آمد، می توانید تا مدت 3 روز هم در یخچال بگذارید.

فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد سزار با مرغ سوخاری

برای جلوگیری از نرم شدن سالاد سزار چه کنیم؟

  • اجازه دهید کاهوها کاملا آب خود را از دست بدهند و بعد در ظرف سرو بریزید.
  • مرغ های سوخاری شده و نان تست را تا وقتی داغ هستند، به مواد سالاد اضافه نکنید.
  • سس سالاد تا زمان سرو، روی مواد سالاد سزار نریزید.

طرز تهیه سالاد سزار با فیله مرغ پنیری چگونه است؟

برای درست کردن فیله مرغ سوخاری پنیری، به میزان 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده با پودر سوخاری ترکیب کنید و سینه یا فیله مرغ را بعد از آغشته کردن به تخم مرغ، در پودر سوخاری و پنیر پارمزان بزنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 11 خرداد 1404 بروزرسانی: 11 خرداد 1404 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 11525

به "10 نکته طلایی سالاد سزار با مرغ سوخاری رستوران های معروف رو بلدی؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 نکته طلایی سالاد سزار با مرغ سوخاری رستوران های معروف رو بلدی؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید