طرز تهیه لواشک شلیل خانگی ملس و ترش بسیار خوشمزه

به گزارش جعبه مهر، لواشک شلیل دستور تهیه ای مشابه به لواشک سیب دارد و به آسانی در خانه قابل تهیه است. شما عزیزان می توانید با در دست داشتن مقداری شلیل رسیده، این لواشک را درست نموده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. لواشک های خانگی یکی از انواع تنقلات سالم و مغذی محسوب می شوند که هم برای بزرگسالان و هم بچه ها بسیار جذاب و خواستنی است!

طرز تهیه لواشک شلیل خانگی ملس و ترش بسیار خوشمزه

پس در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه انواع لواشک شلیل عالی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه لواشک شلیل ساده

مواد لازم
شلیل رسیده1 کیلوگرم
نمک1 قاشق چایخوری
آب1 لیوان

دستور تهیه لواشک شلیل خوشمزه

  • شلیل ها را پس از شستن، در آبکش ریخته و خشک کنید.
  • سپس هسته آن ها را گرفته و با آب و نمک درون قابلمه بریزید.
  • اجازه دهید با شعله بسیار ملایم، شلیل ها به مدت 2-3 ساعت بپزند.
  • در پایان، زمانی که احساس کردید آب اضافی میوه گرفته شده، شعله را خاموش کنید.
  • در این مرحله مواد را درون پارچ مخلوط کن ریخته و یا با گوشکوب برقی کاملا له کنید تا گوشت و پوست شلیل ها کاملا یکدست شوند.
  • حال این سس خوشرنگ و خوشمزه را درون سینی هایی که از قبل درون آن ها نایلون چهن نموده اید بریزید و مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید.
  • پس از گذشت 2-3 روز لواشک شما آماده خواهد شد.

نکته: شما می توانید لواشک خود را زیر سایه نیز خشک کنید؛ در اینصورت رنگ لواشک شما نارنجی و زیباتر خواهد شد. اما این کار زمان بیشتری می طلبد و همچنین میزان ترشی لواشک هم کمتر از حالت آفتابی خواهد شد.

طرز تهیه لواشک شلیل در فر

  • برای تهیه این لواشک در فر، بعد از تهیه سس لواشک، یک سینی فلزی را کمی چرب نموده و مواد را درون آن پهن کنید.
  • فر را روی دمای 80- 50 درجه تنظیم نموده و سینی فر را درون آن قرار دهید. (درب فر را نیمه باز بگذارید.)
  • بعد از گذشت تقریبا یکساعت، خواهید دید که کم کم آب اضافی لواشک در حال تبخیر شدن است.
  • پس از آنکه لواشک به رطوبت موردنظرتان رسید، فر را خاموش نموده و لواشک را بیرون بیاورید. (این کار احتمالا بین 3 تا 5 ساعت زمان خواهد برد!)

طرز تهیه لواشک های ترکیبی با شلیل

طرز تهیه لواشک شلیل و هلو: اضافه کردن 5 عدد هلو زعفرانی درشت و رسیده به دستور بالا، این لواشک را بسیار معطر و خوشمزه تر می نماید؛ حتما امتحان کنید!

طرز تهیه لواشک شلیل و سیب: اگر می خواهید لواشک شلیل شما مقداری شیرین یا ملس تر گردد، به دستور بالا 3 عدد سیب درشت و رسیده اضافه کنید و از ترکیب عطر سیب و شلیل لذت ببرید.

طرز تهیه لواشک شلیل و آلو: اگر به دنبال طرز تهیه لواشک شلیل ترش هستید، باید به میزان 50 - 50 از آلو و شلیل بهره ببرید تا لواشک شما مزه ترش تری بگیرد. همچنین شما می توانید مقداری رب آلوچه یا رب انار و یا نوک قاشق چایخوری جوهرلیمو به ترکیب سس لواشکی خود اضافه کنید.

سخن آخر

امیدواریم با این دستور عالی، در خانه خودتان این لواشک خوشمزه را درست نموده و نتیجه را برای ما در پایین همین صفحه بنویسید. همچنین به یاد داشته باشید که برای نگهداری طولانی مدت لواشک سیب، می توانید آن را درون زیپ کیپ و داخل فریزر نگهداری کنید.

پیشنهاد می کنیم مطالب طرز تهیه لواشک کیوی و لواشک گوجه سبز را در انگیزه از دست ندهید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 7 آبان 1399 بروزرسانی: 7 آبان 1399 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 7518

به "طرز تهیه لواشک شلیل خانگی ملس و ترش بسیار خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک شلیل خانگی ملس و ترش بسیار خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید