طرز تهیه کومپیر با سوجوک سولیکو
به گزارش جعبه مهر، کومپیر همان سیب زمینی کبابی است که مقداری از داخل آن خالی و بسته به سلیقه شما با مواد خوراکی متنوع و خوشمزه ای پر می گردد. کومپیر یک غذای بسیار محبوب و پرطرفدار ترکیه ای است که با سیب زمینی معمولی یا شیرین که رنگ آن نارنجی است تهیه می گردد و آماده کردن آن بسیار سریع انجام می گیرد. پیشنهاد ما تهیه این غذا با استفاده از سوجوک دارفرش سولیکو است.
مواد لازم برای تهیه کومپیر با استفاده از سوجوک
- سوجوک سولیکو یک پیمانه
- کالباس ژیگو سولیکو یک پیمانه
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- سیب زمینی بزرگ چهار عدد
- ذرت نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
- کره کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه کومپیر با استفاده از سوجوک
مرحله اول
فر را به مدت 15 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی های شسته شده را چرب نموده داخل فویل بپیچید، در سینی فر قرار دهید و دمای فر را تا 250 درجه افزایش دهید (پختن سیب زمینی ها حدود یک ساعت و نیم زمان می برد). بعد از این، سیب زمینی ها را با چاقو تست کنید تا کاملا پخته شده باشند.
مرحله دوم
یک برش طولی کوتاه روی سیب زمینی ها ایجاد و داخل آن را (نه به طور کامل) با دقت به یاری قاشق خارج کنید. حالا گوشت سیب زمینی را با نمک، فلفل، کره و نصف پنیر پارمسان و پنیر پیتزا ترکیب کنید و مجددا به داخل سیب زمینی خالی شده برگردانید. (این کار را تا زمانی که سیب زمینی داغ است انجام دهید).
مرحله سوم
بلافاصله موادی که برای کومپیر آماده نموده اید (سوجوک سولیکو خرد شده، کالباس ژیگو خرد شده، ذرت، فلفل دلمه ای خرد شده) را داخل سیب زمینی بریزید و پنیر پارمسان و پنیر پیتزای به جای مانده را روی لایه ها قرار دهید.
مرحله چهارم
کومپیرهای لذیذ را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار داده و شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیرها روی مواد آب شوند. بسته به سلیقه، انواع سس مانند خردل و گوجه فرنگی و مایونز را هم به این ترکیب خوشمزه اضافه کنید و از طعم و عطر و ظاهر اشتها بر انگیز آن همزمان لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله