طرز تهیه کیک گیلاس با طعمی بی نظیر

به گزارش جعبه مهر، کیک گیلاس یکی از محبوب ترین کیک های میوه ای است که کودک و بزرگسال طعم آن را دوست دارند. این کیک خوشمزه با ترکیب گیلاس، ماست پرچرب، تخم مرغ و آرد سفید تهیه می گردد.

طرز تهیه کیک گیلاس با طعمی بی نظیر

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین میوه های تابستان، گیلاس است. بیشتر افراد گیلاس را به خاطر طعم شیرین و ملس این میوه، دوست دارند. به همین دلیل کیک گیلاس گزینه مناسبی برای عصرانه و دورهمی های محبت آمیز به شمار می رود. این کیک تابستانی خوشمزه با اینکه زمان و زحمت زیادی برای درست شدن احتیاج ندارد، اما می تواند میز پذیرایی شما را زیباتر کند. اگر شما نیز تمایل دارید با مواد لازم و روش تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک گیلاس

مواد لازم برای تهیه کیک گیلاس را در جدول زیر برای شما توضیح داده ایم.

مواد لازم
گیلاس تازه

400 گرم یا بیشتر

تخم مرغ

4 عدد

وانیلنصف قاشق چایخوری
شکریک لیوان فرانسوی (سرخالی)
ماست پر چربسه چهارم لیوان فرانسوی
روغن مایعنصف لیوان فرانسوی
آرد سفید دو لیوان فرانسوی
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

چند نکته:

  • تخم مرغ و ماست باید در هنگام استفاده به دمای محیط رسیده باشند؛ بنابراین حدود 20 الی 30 دقیقه قبل آن ها را از یخچال خارج نموده و در محیط قرار دهید.

  • می توانید گیلاس تازه را با کمپوت گیلاس جایگزین کنید.
  • در صورت تمایل می توانید در این کیک میوه ای از مقدار کمی دارچین یا پوست لیمو نیز بهره ببرید.

طرز تهیه کیک خوشمزه گیلاس

  1. ابتدا گیلاس ها را از وسط نصف نموده و هسته آن را خارج کنید. سپس بر روی یک پارچه تمیز قرار داده تا آب اضافه آن گرفته گردد.
  2. تخم مرغ، شکر و وانیل وانیل و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن هم بزنید تا کاملا پف کند و بافت نرم و سبکی پیدا کند.
  3. سپس روغن و ماست را اضافه نموده و برای یک تا دو دقیقه دیگر نیز بهم بزنید تا به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند.
  4. آرد و بیکینگ پودر را دو مرتبه الک نموده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. برای هم زدن مواد در این مرحله از لیسک یاری بگیرید و این کار را به آرامی و تنها در یک جهت انجام دهید تا پف تخم مرغ از بین نرود.
  5. کف قالب کیک را کاغذ روغنی قرار داده و کل ظرف را با کمی روغن مایع چرب کنید. سپس مقداری از مایه کیک را در ظرف بریزید به طوری که نصف ظرف خالی بماند.
  6. دو سوم گیلاس ها روی مایه داخل ظرف به صورت منظم بچینید. مقدار گیلاس موجود در وسط کیک به سلیقه شما بستگی دارد و شما می توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
  7. بقیه مایه کیک را روی گیلاس های داخل ظرف بریزید و ظرف را در داخل فری که آن را از قبل به دمای 170 درجه رسانده اید بگذارید و برای 40 تا 50 دقیقه اجازه دهید تا کیک پخته گردد.

کیک آماده است. شما می توانید آن را پس از اینکه به طور کامل سرد شد با پودر قند و گیلاس های باقی مانده تزئین کنید.

جمع بندی

در این مطلب طرز تهیه کیک خوشمزه گیلاس را برای شما توضیح دادیم. گفتنی است که در این کیک نیز مانند تمام کیک های میوه ای دیگر به جای شیر از ماست استفاده می گردد زیرا ماست مایه کیک را منسجم تر می نماید و از ته نشین شدن میوه های داخل کیک جلوگیری می نماید. شما می توانید برای تزیین این کیک ترد و خوشمزه از شکلات و شیره گیلاس نیز بهره ببرید. یکی دیگر از دسر ها خوشمزه ای که می توانید با استفاده از گیلاس درست کنید چیز کیک است که به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه آن را در مطلب طرز تهیه چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس مطالعه کنید.

نظر شما درباره چیز کیک گیلاس چیست؟ آیا تا به حال این کیک خوشمزه را تهیه نموده اید؟ نباید فراموش کنید که شما می توانید نظرات و پرسش های خود را با ما و سایر همراهان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

مجله کامپیوتر: مجله کامپیوتر: هر چی در مورد تکنولوژی و کامپیوتر بخوای بدونی اینجا هست

تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 10409

به "طرز تهیه کیک گیلاس با طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک گیلاس با طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید