لاوروف: روسیه همبستگی خود با ونزوئلا را ادامه خواهد داد

به گزارش جعبه مهر، وزیر امور خارجه روسیه در شروع مذاکراتش با معاون اجرایی رئیس جمهوری ونزوئلا بر قصد مسکو برای ادامه همبستگی با کاراکاس و مقابله با تهدیدات و اعمال فشارها بر این کشور تأکید کرد.

لاوروف: روسیه همبستگی خود با ونزوئلا را ادامه خواهد داد

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از خبرگزاری نووستی، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در جریان مذاکرات امروز خود با دلسی رودریگز معاون اجرایی رئیس جمهوری ونزوئلا که به مسکو سفر نموده، تأکید کرد که روسیه همیشه همبستگی خود با ونزوئلا را حفظ نموده و خواهد نمود و میخواهد همچنان با اعمال فشارها بر کاراکاس مقابله کند.

لاوروف با اشاره به نشست اخیر کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در ماه جولای گذشته در کاراکاس، گفت: شرکت کنندگان در این نشست بار دیگر همبستگی خود را با ملت و دولت ونزوئلا و اصرار بر ضوابط و حقوق بین الملل و قبل از هر چیز بر اساس منشور سازمان ملل را مورد تأیید قرار دادند. ما نیز همیشه با شما اعلام همبستگی نموده و به این کار ادامه خواهیم داد و بر حقوق همه ملت ها برای انتخاب خط مشی کشورشان اصرار داریم و به شدت با تمامی روش های غیرقانونی و یک جانبه در جهت اعمال فشار و تهدید کشور ونزوئلا مخالف هستیم.

وی یادآور شد در جریان سفر معاون رئیس جمهوری ونزوئلا به مسکو و نشست های مفید وی با بعضی مقامات روس، جهتگیری اصلی در مذاکرات دوجانبه را در جهت توسعه روابط دو کشور نامیده یادآور شد که همکاری های روسیه و ونزوئلا در عرصه های بین المللی، از جمله در چارچوب سازمان ملل و دیگر سازمان های چندجانبه، یکی از موضوعات مورد آنالیز با میهمان ونزوئلایی است.

معاون رئیس جمهوری ونزوئلا نیز در این دیدار گفت که پیغام قدردانی شخصی نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا را برای ولادیمیر پوتین به همراه آورده است. خانم رودریگز اضافه نمود: تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا امکانات جدیدی را برای همکاری های دوجانبه و توسعه روابط مسکو و کاراکاس به وجود آورده است.

+

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 2950

به "لاوروف: روسیه همبستگی خود با ونزوئلا را ادامه خواهد داد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لاوروف: روسیه همبستگی خود با ونزوئلا را ادامه خواهد داد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید