مخالفت ترامپ با ورود مهاجران مشمول خدمات رفاهی به آمریکا

به گزارش جعبه مهر، دونالد ترامپ اظهار کرد، با ورود مهاجران مشمول خدمات رفاهی مخالف است زیرا کشورش هم اکنون نیز تعهدات اقتصادی گسترده ای دارد.

مخالفت ترامپ با ورود مهاجران مشمول خدمات رفاهی به آمریکا

به گزارش خبرنگاران، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در گفت وگو با وبسایت خبری برایتبارت نیوز گفت: نمی خواهم کسی که به خدمات رفاهی وابسته است وارد کشور گردد.

به نوشته این وبسایت خبری، ترامپ این اظهارات را پس از آن اعلام کرد که یک رسانه محافظه کار در گزارشی از مرکز مطالعات مهاجرتی به مشمولیت 60 درصد از خانواده های مهاجر غیرشهروند آمریکا در خدمات رفاهی اشاره نمود.

به گزارش پایگاه خبری هیل، ترامپ با اشاره به سیاست های دموکرات ها گفت: دوست ندارم این مردم به کشور وارد شوند و برای 50 سال تحت پوشش خدمات رفاهی قرار بگیرند. این همان چیزی است که آنها (دموکرات ها) می خواهند و این خوب نیست.

او با اشاره به تعهدات نظامی آمریکا در قبال ناتو و دیگر متحدانش اظهار کرد: ما باید پول زیادی پرداخت کنیم.

namasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 1294

به "مخالفت ترامپ با ورود مهاجران مشمول خدمات رفاهی به آمریکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مخالفت ترامپ با ورود مهاجران مشمول خدمات رفاهی به آمریکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید