معلولین صندلی ویژه ای در بین مردم دارند
به گزارش جعبه مهر، فرماندار گناوه گفت: نگاه ما به معلولین نگاهی ترحم آمیز نیست و معلولین صندلی ویژه ای در بین مردم دارند.

سید علی پاکنژاد در جلسه تقدیر از معلولین گناوه در مصاحبه با خبرنگار از ، اضافه نمود: محدودیت معلولین به مفهوم ناتوانی نیست بلکه فرصتی برای خلاقیت و ارائه طرح های ابتکاری است.
وی توضیح داد: 34 از معلولان حاضر در جمع , در دانشگاه های معتبر کشور در مقاطع مختلف تحصیل می نمایند.
فرماندار گناوه ادامه داد: 16 نفر معلول در رشته های امور اجتماعی و توان بخشی از طرف بهزیستی استان مشغول به تحصیل هستند.
پاکنژاد گفت: به راستی که شما فعل ما می توانیم را به زیباترین شکل معنا نموده اید. کشور ما به داشتن فرزندانی، چون شما به خود می بالد.
وی با بیان اینکه مناسب سازی فضای شهری برای معلولان از مهمترین مسائل و دغدغه های این قشر است توضیح داد: به بانک ها و دستگاه های دولتی در موضوع مناسب سازی فضای اداری توصیه شده است و اگرچه در فرمانداری گناوه به دلیل شرایط ساختمان این امکان نبوده، اما اتاقی ویژه را به معلولین اختصاص داده شده است وخود شخصا در صورت مراجعه معلولین به این اتاق می روم.
فرماندار گناوه مطرح کرد: از معلمان شما که با صبر و حوصله زیاد از پس وظیفه سنگین خود به خوبی برآمده اند و ما نتایج ثمر بخش آن ها را امروز شاهد هستیم صمیمانه تشکر می کنم.
م
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانجعبه مهر: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما