(ویدئو) زن زنده برای خود مراسم تشییع برگزار کرد!
به گزارش جعبه مهر، زنی در جمهوری دومینیکن در اقدامی عجیب برای خود مراسم تشییع ترتیب داد.

به گزارش خبرنگاران، مایرا آلونزو 59 ساله، این کار را در شهر سانتیاگو انجام داد و با پوشیدن لباس سفید در تابوت دراز کشید. خانواده و دوستان این زن نیز در حالی که گریه می کردند مراسم وداع برای او برگزار کردند. به نظر می رسید بعضی از آن ها گریه ساختگی را بهتر از دیگران انجام می دهند در حالی که بعضی دیگر لبخند می زدند و در حال عکس دریافت بودند.
آلونزو که تاج گل بر سر و پنبه در سوراخ های بینی خود گذاشته بود در تابوت سفید اجاره ای دراز کشید تا مراسم تشییع خود را در زنده بودن انجام دهد.
به گفته منابع محلی، برای این مهمانی 710 پوند هزینه شده است.
آلونزو این رویداد را رویای تحقق یافته توصیف نموده و از دوستان، خانواده و همسایگانش که به او در برگزاری مراسم یاری نموده اند تشکر کرد.
وی گفت اگر من فردا بمیرم نمی خواهم کسی برایم مراسم تشییع و خاکسپاری انجام دهد زیرا من همه کار ها را در زندگی انجام داده ام.
برگزاری مراسم تشییع این زن با واکنش های تندی در شبکه های اجتماعی همراه بوده است و بسیاری وی را به نقض محدودیت های کرونایی متهم نموده اند. یکی از کاربران نوشت: بسیاری از افراد عزیزان خود را به دلیل کووید-19 از دست داده اند. با این حال آلونزو گفت که مرگ های کرونایی باعث شده تا او به فکر دریافت مراسم تشییع جنازه برای خود باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: فراروnamasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.
جعبه مهر: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای جعبه مهر