25 آبان ماه بر دفتر خاطرات مردم ایران جاودانه خواهد ماند
به گزارش جعبه مهر، خبرنگاران/اصفهان استاندار اصفهان به مناسبت فرا رسیدن 25 آبان، سالروز حماسه و ایثار مردم اصفهان با صدور پیامی این روز را در تاریخ اصفهان و انقلاب اسلامی کم نظیر ارزیابی کرد.

به گزارش خبرنگاران، عباس رضایی به مناسبت فرا رسیدن 25 آبان، سالروز حماسه و ایثار مردم اصفهان پیغامی صادر کرد. در این پیغام آمده است:
حماسه دلاوری ها و ازخودگذشتگی های مردم شهید پرور و ولایتمدار اصفهان در روز 25 آبان سال 61 با تشییع پیکرهای گلگون کفن بیش از 370 شهید عملیات محرم بر همگان جلوه گر شد تا به پاس تمام رادمردی ها، ایثارگری ها و حماسه آفرینی های رزمندگان خطه ایثار و مقاومت، این روز به روز حماسه و ایثار استان اصفهان نامگذاری شود.
تاریخ شکوهمند و حماسه آفرینی مردم انقلابی اصفهان در این روز به اوج خود رسید و رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در این خصوص فرمودند: در کجای دنیا می توانید جایی را مثل اصفهان پیدا کنید، همین چند روز پیش فقط در شهر اصفهان حدود 370 شهید را تشییع کردند و رهبر معظم انقلاب اسلامی هم نیز در ملاقات با جمعی از مردم اصفهان فرمودند: هزاران نفر دیگر از جوانان رشید اصفهان در همان روز خود را راهی جبهه ها کردند و نماد برجسته ای از ایثار و سرافرازی آفریدند.
بی شک 25 آبان ماه روز پرافتخار بر دفتر خاطرات مردم ایران زمین و دیار نصف دنیا جاودانه خواهد ماند، زیرا مردم اصفهان با تشییع شکوهمندانه بیش از 370 شهید در یک روز، اصفهان را سرآمد شهادت و ایثار کردند و این روز را در تاریخ دوران دفاع مقدس و سرزمین پرافتخار اصفهان ثبت و ماندگار نمودند.
رمز موفقیت جوانان استان اصفهان در طول دوران دفاع مقدس را می توان در دین باوری و ریشه دار بودن مردم این خطه دانست و آمار بیش از 23 هزار شهید این استان، سند زنده ای برای این ادعا بوده که مردم ما با تمام وجود، از دین، نظام، اسلام، انقلاب و امام خود حمایت کردند که نامگذاری روز 25 آبان به عنوان روز حماسه و ایثار مردم اصفهان یادی از دلاور مردانی است که استقلال و سربلندی ایران اسلامی مرهون خون های پاک آنان است و وظیفه مسئولین و آحاد جامعه را در زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و حماسه و انتقال آن به نسل جوان دو چندان می نماید.
اینجانب ضمن گرامیداشت این حماسه جاویدان و پرافتخار و ادای احترام به 23 هزار شهید سرافراز و 45 هزار جانباز دلاور استان اصفهان و تمامی خانواده های شکیبا شهیدان، جانبازان، آزادگان و ایثارگران، بر ادامه راه نورانی شهداء تا رسیدن به آرمان های بلند رهبر کبیر انقلاب اسلامی و معمار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) تحت زعامت رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) تأکید کرده و همگان را به پاسداشت این روز ارزشمند دعوت می نمایم و امیدوارم همگام با دولتمردان دولت تدبیر و امید بتوانیم در جهت عدالت طلبی، دین مداری و از خود گذشتگی شهداء تا رسیدن به اهداف متعالی مورد انتظار آنان گام برداریم.
منبع: خبرگزاری ایسنامجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری