خورش اسپناساک، غذای خوشمزه مازندرانی
به گزارش جعبه مهر، خورش اسپناساک (اسفناج) یکی از غذا های سنتی مازندران و حاوی ویتامین های A، B، C، E، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، منگنز، کولین، فیبر، فسفر، سلنیوم، روی (زینک)، فولاد، اسیدفولیک، گوگرد، سولفور و … است.

مواد لازم خورش اسپناساک مازندران:
-گوشت گوسفند 400 گرم
-اسفناج تازه یک کیلو
-سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعناع) 300 گرم
-سیر 4-3 حبه
-پیاز متوسط 2 عدد
-هویج یک عدد
-آب به مقدار لازم
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه خورش اسپناساک مازندران:
-برای تهیه این غذا ابتدا پیاز و سیر را خرد می کنیم و با روغن دنبه یا کنجد تفت می دهیم.
-اسفناج را پس از شستن و خرد کردن به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
-سپس مقداری آب اضافه می کنیم.
-گوشت خرد شده را به مواد اضافه می کنیم.
-سپس سبزیجات معطر و هویج خرد شده را اضافه می کنیم.
-پس از اضافه کردن ادویه جات، اجازه می دهیم غذا در حرارت ملایم بپزد و جابیفتد.
-این غذا همراه برنج یا نان سنگک تازه و سبزی سرو می شود.
نکته 1: در برخی از سلیقه ها به این غذا نخود هم اضافه می کنند.
نکته 2: گاهی به جای گوشت گوسفند از تخم مرغ استفاده می شود.
منبع: گردشبانشرکت دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه