طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
به گزارش جعبه مهر، این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. می توانید از دانه های پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد بهره ببرید. حدود 2 پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا احتیاج دارید.

ذرت - 3 عدد
گوجه گیلاسی - 400 گرم
کاهوی تازه - 2 دسته
لوبیا قرمز پخته -400 گرم
پیاز قرمز- یک عدد کوچک
گشنیز خرد شده - نصف پیمانه
لیمو ترش - یک عدد
عسل - یک قاشق چای خوری
روغن زیتون بکر - یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
1- برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آن ها بهره ببرید.
2- گشنیز و کاهو را خرد کنید.
3- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.
4- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست گردد.
5- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد.
6- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده بهره ببرید.
منبع: گردشبانمجله کامپیوتر: مجله کامپیوتر: هر چی در مورد تکنولوژی و کامپیوتر بخوای بدونی اینجا هست
تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی