مردم ونزوئلا علیه مادورو به خیابان ها آمدند

به گزارش جعبه مهر، چندین هفته پس از قطعی مکرر برق و محدودیت دسترسی به آب آشامیدنی، ده ها هزار تن از مردم ونزوئلا در حمایت از رهبری اپوزیسیون این کشور و علیه رئیس جمهوری کنونی به خیابان ها آمدند.

مردم ونزوئلا علیه مادورو به خیابان ها آمدند

مردم ونزوئلا که با کم آبی، قطعی برق و دسترسی کم به خدمات بهداشتی و کمبود مواد غذایی روبرو هستند، گفتند که بحران موجود در ماه گذشته وخامت بیشتری داشته است.

خوآن گوآیدو، رهبری اپوزیسیون ونزوئلا که خود را رئیس جمهوری خودخوانده این کشور اعلام نموده از شرکت نمایندگان در راهپیمایی روز شنبه خواست تا موج جدیدی از اعتراضات را برای سرنگونی نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری این کشور شروع نمایند.

در کاراکاس، هزاران تن از حامیان اپوزیسیون در منطقه ال مارکز، واقع در شرق پایتخت گردهم آمدند. معترضان گفتند که خانه هایشان چندین روز است که بدون آب مانده و بسیاری هم از آب های غیرآشامیدنی از کوهستان آویلا استفاده می نمایند.

معترضان همچنین شعار آب و برق نداریم و مادورو هم باید برود سر دادند.

گوآیدو در جریان اعتراضات روز شنبه در کاراکاس گفت: ما اینجا تنها برای آب و برق دست به راهپیمایی نزده ایم. ما خواهان آزادی و دموکراسی هستیم. ما نمی توانیم به خود اجازه دهیم که چنین اتفاقی ادامه داشته باشد و نمی توانیم آزادی و دموکراسی نداشته باشیم. ما نمی توانیم اجازه دهیم چنین کلاه بردارانی کشور را اداره نمایند.

همچنین با وجود آنکه گزارشی از بروز درگیری ها در پایتخت ونزوئلا منتشر نشد اما شواهدی از زد و خورد میان معترضان و پلیس در غرب ونزوئلا وجود دارد. ، ایسنا

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 1439

به "مردم ونزوئلا علیه مادورو به خیابان ها آمدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مردم ونزوئلا علیه مادورو به خیابان ها آمدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید