اعلام نتایج نهایی 3 ولایت همزمان با افتتاح دوره کاری جدید مجلس افغانستان

به گزارش جعبه مهر، همزمان با افتتاح دوره جدید کاری مجلس افغانستان، کمیسیون انتخابات این کشور نتایج نهایی انتخابات مجلسی ولایت های بغلان، میدان وردک، قندوز و اقوام کوچی این کشور را اعلام نموده است.

اعلام نتایج نهایی 3 ولایت همزمان با افتتاح دوره کاری جدید مجلس افغانستان

به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران، انتخابات دور هفدهم مجلس افغانستان به دلیل بعضی از مسائل با 3 سال تاخیر برگزار گردید اما با گذشت حدود 7 ماه از زمان برگزاری انتخابات هنوز نتایج نهایی آن معین نشده است.

دور هفدهم مجلس افغانستان در حالی از سوی اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان امروز افتتاح می گردد که هنوز نتایج انتخابات مجلسی ولایت کابل معین نشده است.

کمیسیون انتخابات افغانستان همزمان با افتتاح دور کاری جدید مجلس این کشور نتایج نهایی انتخابات مجلسی ولایت های میدان وردک، قندوز، بغلان و اقوام کوچی را اعلام نموده است.

سهمیه ولایت میدان وردک در مجلس افغانستان 5 کرسی است که عبدالاحمد درانی، عبدالرحمان وردک، محمد مهدی پایدار، حلیمه عسکری و حمیده اکبری از این ولایت به مجلس راه پیدا کردند.

سهمیه ولایت قندوز در مجلس افغانستان نیز 9 کرسی است و عبدالروف ابراهیمی، کمال صافی، شاخان شیرزاد، محمدالدین همدرد، محمدالله بتاش، محمد عمرخان، فضل کریم ایماق، نیلوفر جلالی کوفی و فاطمه عزیز از این ولایت به مجلس راه پیدا کردند.

سهمیه بغلان در مجلس افغانستان 8 کرسی است، اسدالله شهباز، محمد عظیم محسنی، عتیق رامین، مامور احمدزی، محمد نسیم مدبر، عبدالرزاق هاشمی، شکریه عیسی خیل، و نوریه حمیدی نیز از این ولایت به مجلس راه پیدا کردند.

برای اقوام کوچی در افغانستان نیز 10 کرسی در مجلس در نظر گرفته شده است و از این اقوام شاه وزیر تره خیل، حبیب الرحمان افغان، میرویس حسین خیل، ننگیالی لونگ، پرویز عرب زاده، حیدرجان نعیم زی، رسول کوچی، حمیده احمدزی، مریم سلیمان خیل و فرزانه کوچی به مجلس افغانستان راه پیدا کردند.

این در حالی است که کمیسیون انتخابات افغانستان هنوز نتایج نهایی انتخابات مجلسی ولایت کابل را اعلام ننموده است و در ولایت غزنی نیز تا کنون انتخابات مجلسی برگزار نشده است.

بعضی از حقوق دانان و نهادهای نظارت کننده بر انتخابات افتتاح هفدهمین دور کاری مجلس افغانستان را در غیاب نمایندگان کابل و غزنی اقدامی غیر قانونی می دانند زیرا برای مشخص هیئت اداری و کمیسیون های کاری مجلس باید حد نصاب مجلس این کشور تکمیل شده باشد.

.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 1596

به "اعلام نتایج نهایی 3 ولایت همزمان با افتتاح دوره کاری جدید مجلس افغانستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعلام نتایج نهایی 3 ولایت همزمان با افتتاح دوره کاری جدید مجلس افغانستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید