بهترین نان هایی که می توانید مصرف کنید

به گزارش جعبه مهر، باشگاه خبرنگاران/ نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره نان های سنتی اعلام کرد: متاسفانه نان های سنتی که امروز مصرف می کنیم به هیچ عنوان حاوی سبوس نیستند؛ تعداد اندکی از نانوایی های کشور از مقدار کمی سبوس در نان های خود استفاده می نمایند و به همین علت ارزش غذایی زیادی برای بدن ندارد.

بهترین نان هایی که می توانید مصرف کنید

جوزدانی با اشاره به ارزش های تغذیه ای سبوس اظهار کرد: سبوس حاوی ویتامین های گروه B است که هنگام فرایند تخمیر ویتامین های آن آزاد شده و دیگر ارزش تغذیه ای برای ما ندارد.

فیبر موجود در نان ها را جدی بگیرید

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی توضیح داد: فیبر موجود در سبوس می تواند برای یبوست، بهبود حرکت لوله گوارش و مواردی از این قبیل مفید باشد؛ بنابراین نان های سبوس ما به علت فراوری نشدن سبوس ها و کیفیت پایین نان ها هیچ مواد مغذی و مفیدی ندارند.

جوزدانی درباره سبوس های موجود در نان بربری گفت: در نان های بربری سبوس به داخل نان اضافه نمی گردد بلکه به پشت آن اضافه می گردد که در اینصورت افراد هنگام خرید نان بربری تمام سبوس های آن را با فرجه تمیز نموده و بعد میل می نمایند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به سبوس های موجود در نان های صنعتی اظهار کرد: در نان های صنعتی شرکت ها و کارخانه هایی در فراوری نان با کیفیت به صورت جدی فعالیت می نمایند، می توان نان های سبوس دار یا نان با غله کامل را از آن ها خریداری کرد و به مصرف رساند.

جوزدانی توضیح داد: اضافه کردن مغز ها مخصوصا تخمه آفتاب گردان به نان های صنعتی ارزرش تغذیه ای و کیفی آن ها را بالا برده و برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است؛ البته در تهیه نان های صنعتی از غلات مختلف، گندم، جو و چاودار به صورت کامل استفاده می گردد.

خواص درمانی چاودار را بشناسید

جوزدانی درباره مصرف نان های حاوی چاودار گفت: مصرف چاودار به علت آزاد سازی آهسته قند از این نوع غله می تواند سطح قند خون را در حالات بالا یا نرمال نگهداشته و دیابت را کنترل کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره نان های جو گفت: در نان های صنعتی هیچ نان جو کاملی وجود ندارد. از آنجایی که گندم مزه خوش عطر و تردی خوبی به نان می دهد به نسبت درصدی آرد گندم، آرد جو و چاودار با هم ترکیب شده و سپس تبدیل به نان می شوند.

جوزدانی در انتها گفت: نان هایی که در نانوایی های سنتی با آرد برنج و آرد ذرت تهیه می شوند برای افراد حساس به آرد گندم، بیماران مبتلا به سلیاک، کاهش ورم و درد معده گزینه خوبی است.

مجله کامپیوتر: مجله کامپیوتر: هر چی در مورد تکنولوژی و کامپیوتر بخوای بدونی اینجا هست

تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: همگردی
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 5565

به "بهترین نان هایی که می توانید مصرف کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین نان هایی که می توانید مصرف کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید