خبرنگاران نبود اعتبار 2 طرح شاخص الیگودرز را تعطیل کرد
به گزارش جعبه مهر، خرم آباد - خبرنگاران - احداث جاده الیگودرز به مسجد سلیمان و راه آهن از طرح های شاخص این شهرستان هستند که به دلیل اعتبار تعطیل شده اند.

به گزارش خبرنگاران در پی انتشار خبر تعطیلی دو پروژه مهم عمرانی راه آهن الیگودرز و جاده الیگودرز به مسجد سلیمان و بیکاری کارگران این طرح ها، واکنشهایی اجرا شده و موجی از نگرانی در شهرستان الیگودرز بوجود آمده، این در حالی است که بعضی مسئولان از این موضوع اظهار بی اطلاعی نموده و آن را انکار می نمایند.
معاون امور عمرانی فرماندار الیگودرز در این رابطه گفت: پروژه راه آهن این شهرستان به دلیل نبود اعتبار برای ادامه کار تعطیل شده که برای تکمیل آن اعتبارات کلان احتیاج است.
مهدی اداوی اضافه کرد: حدود 40 نفر کارگر در پروژه راه آهن فعالیت دارند که شرایط اشتعال آنها بایستی آنالیز گردد و هنوز تعیین نیست که آنها بیکار هستند یا در جای دیگری مشغول به کار هستند.
سرپرست اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی الیگودرز نیز گفت: حدود 130 نفر در جریان تعطیلی این دو پروژه بیکار شده اند.
احمد احمدی اضافه کرد: تا کنون مکاتبه ای با اداره کارمبنی بر تعطیلی پروژه ها و بیکاری کارگران صورت نگرفته اما با فرمانداری مکاتبه شده است.
مدیر پروژه ویسا پیمانکار دو پروژه راه آهن الیگودرز و جاده الیگودرز به مسجد سلیمان اضافه کرد: تا زمانی که اعتباراتی که نماینده شهرستان قول داده محقق نشوند این پروژه ها تعطیل است.
سعید اکبر زاده با بیان اینکه مطالبات شرکت ما در دو پروژه 40 میلیارد تومان است اضافه کرد: نبود اعتبار و معارض مهمترین سد راه این دو طرح است، برای تکمیل این طرحها حدود 400 میلیارد تومان اعتبار دیگر احتیاج است.
وی با اشاره به بیکاری کارگران گفت: در راستای تعطیلی این پروژه ها 150 نفر بیکار شده اند اما تعدادی از آنها را به سایر شرکتها در استانهای دیگر منتقل نموده ایم .
وی با بیان اینکه تا کنون 50 میلیارد تومان برای دو پروژه هزینه شده گفت: پروژه راه آهن اگر در شرایط ایده ال و خوب پیش برود 2 ساله تکمیل می گردد و می توانیم سوت قطار را در الیگودرز بشنویم اما تکمیل و بهره برداری جاده الیگودرز به مسجد سلیمان سه سال زمان احتیاج دارد که البته تجهیز کارگاه اجرا شده است.
وی اعلام کرد: کوشش ما این است که بتوانیم با اهتمام نماینده تملک اراضی و سایر اقدامات را انجام دهیم اما از سال گذشته که نماینده شهرستان اعلام کردند اعتبار گرفته هنوز کمتر از یک سوم تخصیص انجام نشده است.
تعطیلی پروژه ها بدلیل عدم اختصاص بودجه بوده و مجری این دو پروژه شرکت ویسا می باشد که بابت این دو پروژه مطالباتی دارد و مدتی است بدلیل نبود اعتبار و عدم آزاد سازی اراضی تعطیل و حدود 150 نفر از کار بیکار شدند.
الیگودرز در شرق لرستان واقع شده است.
منبع: ایرناnamasho.com: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.