ضرورت راه اندازی نهضت اهدای کتاب در بناب
به گزارش جعبه مهر، به گزارش خبرنگاران، محمود قهرمانی عصر امروز پنج شنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بناب با بیان اینکه با افزایش سرانه مطالعه در جامعه شاهد کاهش آمار بزهکاری و آسیب های اجتماعی در جامعه خواهیم بود؛ گفت: متأسفانه در بحث کتابخوانی مظلوم واقع شده ایم.

سپس از حذف مسئول کتابخانه در ادارات آموزش و پرورش و همچنین مدارس خبرداد و گفت: مسئولان کتابخانه را از مدارس و خود آموزش و پرورش حذف کردند و قطعاً ادامه این روند در کاهش مطالعه کتاب در جامعه تأثیرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به ضرورت استخراج آمار سرانه مطالعه کتاب در شهرستان خواهان راه اندازی نهضت اهدای کتاب همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در سطح شهرستان شد و اظهار امیدواری کرد: علاقمندان به کتاب و کتابخوانی با اهدای کتاب های خود در منزل یاری شایانی به کتابخانه های شهرستان انجام خواهند داد.
شهرستان 140 هزار نفری بناب در 110 کیلومتری جنوب استان آذربایجان شرقی در حال حاضر تنها 2 کتابخانه مختص خواهران و برادران دارد و به شدت از کمبود فضای کتابخانه و مطالعه رنج می برد.
منبع: خبرگزاری مهردور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه