طرز تهیه سالاد میگو و اسفناج مرحله به مرحله
به گزارش جعبه مهر، میگو جز اون دسته مواد غذاییه که همه دوستش ندارن ولی اگه جز میگو دوستان هستین حتما این سالاد رو درست کنین که من مطمئنم ازش خوشتون میاد. خود من اولین بار بود که این سالاد رو درست کردم و میتونم بگم عاشقش شدم در حدی که احتمال میدم کسایی که میگو دوست ندارن هم از طعمش لذت میبرن …
مواد لازم برای تهیه سالاد میگو و اسفناج
- 150 گرم میگو خام
- 2 پیمانه اسفناج خام
- 3 پیمانه کاهو
- 3 ساقه کرفس
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- 1/2 قاشق چایخوری سیر رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه سالاد میگو و اسفناج
ابتدا آب لیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، کمی نمک و نصفی از کل مقدار سیر رو داخل یه کاسه بریزین و خوب با هم مخلوط کنین.
حالا میگوهای خام رو اضافه کرده و خوب به مواد آغشته کنین و بذارین 15 دقیقه داخل مواد بخوابن.
در طول این مدت سبزیجات رو خرد کنین.
سس سالاد میگو
حالا سس سالاد رو آماده کنین سرکه بالزامیک، روغن زیتون، کمی نمک و مابقی سیر رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنین.
سبزیجات و سس رو با هم مخلوط کنین و بذارین 5 دقیقه بمونن.
تو این مدت میگو هارو داخل یه ماهیتابه که چربش کردین بریزین و بذارین بپزن.
میگو برای پخت به زمان زیادی احتیاج نداره و 5 دقیقه زمان براش کافیه فقط حتما در حین پخت زیرو روشون کنین.
حالا سالاد رو داخل ظرف سروتون بریزین.
میگو های پخته رو روی سالاد بذارین. میتونین از کمی گوجه گیلاسی هم برای تزیین سالادتون استفاده کنین. البته در صورتی که ترکیب مزه گوجه و میگو بدتون نمیاد … نوش جان
منبع: مجله الکترونیک دونفرهمسافرت رو: مسافرت رو: آگاهانه سفر کنیم تا بیشتر از سفر لذت ببریم
دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری