طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل دوست ها
به گزارش جعبه مهر، اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل می دهد و می تواند به عنوان یک میان وعده جذاب درست گردد.

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
مواد لازم:
- فلفل قرمز کباب شده: 6 عدد
- سیر: 3 حبه
- رب فلفل: 1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
- پاپریکای شیرین یا تند: 1 قاشق مرباخوری
- گردوی خرد شده: 2 لیوان
- 4 برش مغز نان تست
- روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
- رب انار: 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
پوست فلفل های کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در خاتمه تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط نموده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399
بروزرسانی: 9 دی 1399
گردآورنده: mehrbox.ir
شناسه مطلب: 8434
به "طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل دوست ها" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل دوست ها"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید