طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل دوست ها

به گزارش جعبه مهر، اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل می دهد و می تواند به عنوان یک میان وعده جذاب درست گردد.

طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل دوست ها

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

مواد لازم:

  • فلفل قرمز کباب شده: 6 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • رب فلفل: 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
  • پاپریکای شیرین یا تند: 1 قاشق مرباخوری
  • گردوی خرد شده: 2 لیوان
  • 4 برش مغز نان تست
  • روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

پوست فلفل های کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در خاتمه تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط نموده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 8434

به "طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل دوست ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه محمره؛ یک غذای عربی برای فلفل دوست ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید