خودرو دپو شده در پارکینگ خودروسازان بزرگ به صفر رسیده است
به گزارش جعبه مهر، وزیر صنعت با بیان اینکه خوشبختانه آمار فراوری کالا های منتخب کشور در 8 ماهه سال جاری عمدتاً افزایشی بوده است، گفت: کف پارکینگ خودروسازان از خودرو های دپو شده صفر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرنگاران به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در جلسه قرارگاه رونق فراوری که با حضور فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا برگزار گردید، گفت: با توجه به توان و ظرفیت بالای قرارگاه، این عزیزان همیشه برای یاری به طرح های مختلف وزارت صمت پایه کار بودند.
وی توضیح داد: یکی از دلایلی که سال جاری و با وجود افزایش موانع، مسائل اجرایی کمتر شده است؛ همین رویکرد ما در افزایش سطح همکاری ها و بهره گیری از توان داخلی است.
خودرو دپو شده در پارکینگ خودروسازان بزرگ به صفر رسیده است
رحمانی اعلام کرد: خوشبختانه آمار فراوری کالا های منتخب کشور در 8 ماهه سال جاری عمدتاً افزایشی بوده است؛ در آلومینیوم با توجه به تدابیر اتخاذ شده تا انتها سال کسری فراوری جبران خواهد شد و در بخش خودرو نیز خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی اجرا شده و این صنعت امروز راه افتاده و کف پارکینگ خودروسازان از خودرو های دپو شده صفر شده است.
وی تاکید نمود: تزریق منابع جدید و داخلی سازی در صنعت خودرو کشور جواب داده و البته ضرورت دارد که احتیاطات لازم را برای ادامه کار و توسعه این صنعت بیش از پیش داشته باشیم.
وزیر صمت با اشاره به مصوبه شورای پول و اعتبار در خصوص تأمین اقتصادی صنایع خودروسازی کشور گفت: امیدواریم این اتفاق به رونق بیشتر این صنعت یاری کند و همچنین باید فروش اموال مازاد شرکت های بزرگ خودروسازی را سرعت ببخشیم.
فرایند تعادلی بازار حفظ شده است
رحمانی گفت: علی رغم نگرانی های موجود، بعد از اصلاح قیمت بنزین با همت مجموعه بازرگانی وزارت صمت بازار فرایند تعادلی داشته و از ثبات خوبی برخوردار است.
وی افزود: ثبات فعلی بازار و تنظیم شرایط آن سختی های خاص خود را داشته و به مسلماً جلوی هرگونه اقدام و تصمیمی که فرایند حال حاضر را دچار اختلال کند خواهیم ایستاد و حتماً با یاری دستگاه های قضائی با متخلفان برخورد قانونی لازم را خواهیم داشت.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص 2 طرح رصد زنجیره تأمین صنعت پتروشیمی و همچنین رصد شرایط بازار ورق های فولادی گفت: یکی از دغدغه های وزارت صمت، ساماندهی میزان تقاضای پتروشیمی در راستای جلوگیری از بعضی واسطه گری ها و دلالی ها در سطح عرضه بوده است
در پتروشیمی و فولاد، میزان عرضه و تقاضا باید شکل واقعی به خود بگیرد
رحمانی ادامه داد: تمام حساسیت ما روی این موضوع متمرکز بوده است که میزان عرضه و تقاضا شکل واقعی به خود بگیرد و آن هایی که فراوری کننده واقعی نیستند سهمیه ای دریافت نکنند تا بازار به ثبات و آرامش برسد.
وی توضیح داد: نظارت ها باید به طور مستمر انجام گردد و مسلماً متخلفین باید بدانند که در صورت عدول از قانون حتماً بابت تخلفات خود هزینه خواهند پرداخت.
وزیر صنعت، معدن و تجارت توضیح داد: باید اهداف هایی همچون رصد زنجیره تأمین صنعت پتروشیمی و فولاد و…؛ به تمامی واحد ها اطلاع رسانی گردد و در سطح استان ها نیز مخاطبان طرح با آن آشنایی کامل داشته باشند.
رحمانی اعلام کرد: نوسانات قیمتی در صنعت فولاد به هیچ عنوان قابل قبول نیست و نباید افزایشی را ببینیم این مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور نیز بوده است و لازم الاجراست.
وی تاکید نمود: در حوزه پتروشیمی عموماً فراوریات بیش از مصرف داخلی است و در صنعت فولاد نیز با توجه به افزایش فراوریات در بسیاری از محصولات فولادی، حتی شاهد افزایش 30 درصدی صادرات نیز بودیم و انتظار داریم همه شرکت ها با تبعیت از سیاست های ابلاغی به حفظ تعادل بازار در داخل کشور بیش از پیش یاری کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: اکنون در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و این شرایط مقتضیات خاص خود را دارد؛ در برابر متخلفین و عواملی که موجب بی قانونی در شرایط تنظیم بازار کشور می شوند هیچ تعارفی نداریم.
رحمانی افزود: انتظار می رود مدیران بخش های مختلف در تصمیم گیری ها دقت نظر کافی را داشته باشند و پس از اتخاذ آن با دقت و با قدرت برای پیگیری و ثمربخشی تصمیمات پیگیری های لازم را نیز انجام دهند.
وی در انتها با اشاره به ضوابط فعالیت و نظارت بر بستر های آگهی الکترونیکی خودرو گفت: تصمیمات در هر عنوان و شکلی که اتخاذ می گردد باید در راستای منافع مردم باشد و انتظار می رود دستگاه های مرتبط به این موضوع نیز برای تسریع در خروجی تصمیمات خود گام های اجرایی تری بردارند.
منبع: خبرگزاری دانشجوشرکت دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور لحظه آخری، تور ارزان، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه