کشف جهانی موازی در قطب جنوب؟

به گزارش جعبه مهر، معمولا این امواج از فضا به زمین فرستاده می گردد، اما پژوهشگران متوجه شدند که این بار این جریان به گونه ای غیرعادی از اعماق کره زمین متصاعد می گردد؛ پدیده ای که قوانین جاری فیزیک قادر به شرح آن نیست.

کشف جهانی موازی در قطب جنوب؟

برآورد ها درباره وجود دنیای موازی از چند هفته پیش آغاز شده بود

به رغم وجود گزارش های متعدد، دانشمندان هیچ گونه شاهد و مدرکی دال بر وجود کیهانی موازی که زمان در آن به عقب برگردد، نیافته اند. بعضی رسانه ها در هفته جاری گزارش دادند که پژوهشگران در قطب جنوب شواهدی از یک دنیا موازی یافته اند.

بنابه گزارش ها این کشف مبتنی بر تجربیاتی است که در جریان آن دانشمندان به ذراتی دست یافته اند که کلیه قوانین فیزیک را می شکند. این گزارش ها یک منبع داشته و آن مقاله ای است که نشریه نیو سایِنتیست در آوریل 2020 (ماه گذشته) منتشر نموده درباره کشفی که در سال 2016 اجرا شده است.

این گزارش بر کشفیات آنتن تراکنشی قطب جنوب تمرکز نموده که از یک بالن مملو از گاز هلیوم آویزان است. در دسامبر سال 2006 و دسامبر سال 2014، آنتن های متصل به این بالن که در ارتفاع 37 هزار متری زمین پرواز می نماید، امواجی رادیویی را به وسیله نوترینو های فضا دریافت کردند (شرح: نوترینو ها ذرات بسیار کوچک تر از اتم هستند که جِرمشان صفر بوده و به ندرت با ذرات دیگر ترکیب می شوند).

معمولا این امواج از فضا به زمین فرستاده می گردد، اما پژوهشگران متوجه شدند که این بار این جریان به گونه ای غیرعادی از اعماق کره زمین متصاعد می گردد؛ پدیده ای که قوانین جاری فیزیک قادر به شرح آن نیست.

این پدیده تایید می نماید که این ها ذراتی متعلق به نیرو های چندگانه کره زمین و کهکشان موسوم به مدل استاندارد یا ذرات بنیادی هستند، نه شاهدی بر وجود یک دنیا جدید (شرح: در اصطلاحات فیزیک ذرات مدل استاندارد یا ذرات بنیادی که به آن ها نیرو های الکترومغناطیسی و ذرات زیر- اتمی نیز گفته می گردد. هم چنین، براساس این فرضیه سه یا چهار نیروی شناخته شده پایه ای در دنیا هستی و کهکشان وجود دارد).

اما گزارش دیگری در سال 2018 نشان داد حرکت ذراتی که بار انرژی دارند عمدتا صعودی و در نتیجه شانس این که این ذرات متعلق به مدل استاندارد باشند یک در 3.5 میلیون است.

فیزیکدانان شرحات مختلفی برای این اشعه های کیهانی عرضه نموده اند، از جمله این که این ها نوترینو های استریل (نوترینو های دارای جرم) یا ماده تاریک غیر معمول در داخل هسته کره زمین اند. الکس پیتزوتو، از دانشگاه ویسکانسین که در رصدخانه نوترینوی آیس کیوب، محل کشف ذرات مذکور کار نموده، می گوید ممکن است این ذرات از مختصات یخ باشند.

اما تحلیل هایی که اخیرا در خصوص نوترینو های جدید اجرا شده، شامل مختصات عجیب یخ های قطب جنوب است که می تواند سیگنال های بی ضرر و معمول کیهانی را مختل کند.

ماریا پتروپولو از دانشگاه پرینستون می گوید: به اعتقاد من نتیجه این آزمایش ها معرف این ارتباط است، اما هنوز قطعی نیست. ممکن است برای مثال منابع دیگری در همان ناحیه از آسمان به انتشار نوترینو هایی که توسط آیس کیوب ردیابی شده یاری نموده باشند. اما از این ها گذشته، این داده ها ما را یک گام دیگر به درک نوترینو های فیزیک فضا نزدیک می نماید.

نشریه نیو ساینتیست به نقل از پرفسور پیتر گورهام، استاد فیزیک دانشگاه هاوایی می نویسد که این پژوهش هیچ ارتباطی با نظریه وجود یک دنیا موازی ندارد.

پروفسور گورهام گفت: متاسفانه خبرنگاران میان کار های تجربی که داده هایی غیرمعمول کشف می نماید، با تئوری هایی که بعضی فیزیکدانان خارج از تیم پژوهشی می دهند، تفاوتی قائل نمی شوند.

هرچند مخالف نظریه پردازی آزاد در خصوص پدیده های غیرمعمولی که کشف نموده ایم نیستم، اما فکر می کنیم این پدیده ها در چارچوب فرضیه های فیزیک قابل شرح هستند که احتمالا قدری کم تر هیجان انگیز است.

این پست در بلاگ دانشگاه هاوایی در سال 2018 به اشتراک گذاشته شد: یک احتمال این است که اشعه های کیهانی از یک ابر نو اختر (سوپرنوا) منفجر شده به زمین رسیده است.

منبع: ایندیپندنت

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: فرادید
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 6242

به "کشف جهانی موازی در قطب جنوب؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف جهانی موازی در قطب جنوب؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید